Wednesday, January 30, 2013

Penat

Assalamualaikum wbt


hari ni mood tak berapa baik.. tak tau nak cakap macam mana

tapi tolong la faham..berhenti la ajukan soklan puaka kat aku

bosan tau x.. penat!!

tak meminta untuk faham, cukup sekadar kalau berada di tempat aku

apa kau rasa?

marah? sakit hati? sedih? putus asa?


kalau rasa tak ada jawapan, doakan yang terbaik..cukup

lantang sangat..

penat



*nangis dalam hati*





notakecik : manusia memang senang menghukum.. suka jadi hakim tanpa sedar kebajikan diri sendiri terabai.. sibukkan kain orang lain, kain sendiri rabak depan belakang..

41 comments:

  1. apesal apesal apesal?
    kuikui.

    lek ah kak. hikhik

    ReplyDelete
  2. errrr.... arini hari sentap sedunia ker??

    ReplyDelete
  3. apa soklannya...nak tau jugak...lalala...

    ReplyDelete
  4. contoh soalan puaka? bila nak kahwin eh??? ololohhh kesian..jom ana ikan bakar petai...

    ReplyDelete
  5. a'ah...apa soalan yg buat MK sentap sgt ni...??

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..soklan biasa bila dh ujung² 20-an ni

      Delete
  6. i loikeee " sometimes it's better to be alone nobody can hurt you"

    ...hati tak sakit dan kita pun tak sakitkan hati org...sbb sgt pyh untuk jaga hati org yg kadang² kita tak tahu rupanya apa yg kita ckpkan tu menyentap sanubari dia..

    #perluberhatihatitikaberbicara#

    ReplyDelete
  7. pedulikan cakap orang..follow our heart..if it the best for us..we do..if not jz ignore it..haa..kang dah terkeluar bahasa omputih akak yg tak seberapa betul tu..
    kena igt ramai manusia sekeliling kita yg tak senang hati melihat sesama manusia happy sbb syaitan sentiasa menghasut dan membaja minda manusia supaya berpecah belah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe..syaitan mmg suke pecah belahkan perasaan kite..

      Delete
  8. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
    Replies
    1. akak..sowi.. terdelete lak komen akak :(

      Delete
  9. soklan ape tu kak..meh nak tolong jawab hehe

    ReplyDelete
  10. sis..hri ni pun akk rasa down giler..hubs xsihat..ank sulong demam..penat keje..huhu..all in 1..

    ReplyDelete
  11. akak kawen bila ? hikhik
    kite praktikal kat jb ni. kat taman impian emas, audit firm. sampai bulan 6 nanti. baru 3 hari keje pon dah lepak semacam kak. teringin nak p jumpa akak kat sana, tapi tak tau lah bilanya. nanti kite cek bila cuti kite panjang sikit. heheee

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyaAllah pas raya.. xpe la, smpt la jmpa sblm akak kawen.. :)

      Delete
  12. seronok jadik lone ranger once in a while. dan sangat tak seronok bila ada yang lantang berkain rabak. banyak bersabar yer.

    ReplyDelete
  13. tina
    abaikan soalan puaka derang tu..let show us that our life is happy..memang happy kan..kalo tak happy meh windsor, ajak kak net kita menghappykan diri...hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup, happy!!!

      yay..jom kak.. nk sgt jmpa akak berdua..

      Delete
  14. byk kan rehat k.. pedulikan org lain

    ReplyDelete
  15. kenapa ni awak?bykkn bersabar eh.:)

    ReplyDelete
  16. wat tak tau kak

    eka dah bosa,penat.

    macam mereka pulak bagi lembu sekor.Bukan nak berlagak.Kita bukan takde perancangan.Please

    kita tahu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la psl.. klu la nk sponsor 100%, lain la cerita.. ni duk mengata lg ada..

      Delete

Tuan blog makin malas..mahap kalau tak reply komen.. tapi janganla mogok tak nak komen entry ye.. mekasehhhhhh