Duri-duri Siti Kektus

Wednesday, January 30, 2013

Penat

Assalamualaikum wbt


hari ni mood tak berapa baik.. tak tau nak cakap macam mana

tapi tolong la faham..berhenti la ajukan soklan puaka kat aku

bosan tau x.. penat!!

tak meminta untuk faham, cukup sekadar kalau berada di tempat aku

apa kau rasa?

marah? sakit hati? sedih? putus asa?


kalau rasa tak ada jawapan, doakan yang terbaik..cukup

lantang sangat..

penat



*nangis dalam hati*





notakecik : manusia memang senang menghukum.. suka jadi hakim tanpa sedar kebajikan diri sendiri terabai.. sibukkan kain orang lain, kain sendiri rabak depan belakang..

41 contengan untuk mizzkechique:

J.Syazwana said...

apesal apesal apesal?
kuikui.

lek ah kak. hikhik

hajar said...

errrr.... arini hari sentap sedunia ker??

the malay male said...

usah ambil peduli

♥cikmOt♥ said...

apa soklannya...nak tau jugak...lalala...

NenetPenne (NP) said...

contoh soalan puaka? bila nak kahwin eh??? ololohhh kesian..jom ana ikan bakar petai...

Dylla Abas said...

a'ah...apa soalan yg buat MK sentap sgt ni...??

MizzTina said...

hahaha..mn leh bgtau

MizzTina said...

ye kot.. kehkehkeh

MizzTina said...

baik!!

MizzTina said...

rasia.. lalala

MizzTina said...

akak pandaiii... jom kak!!

MizzTina said...

hehe..soklan biasa bila dh ujung² 20-an ni

azizahchewan said...

i loikeee " sometimes it's better to be alone nobody can hurt you"

...hati tak sakit dan kita pun tak sakitkan hati org...sbb sgt pyh untuk jaga hati org yg kadang² kita tak tahu rupanya apa yg kita ckpkan tu menyentap sanubari dia..

#perluberhatihatitikaberbicara#

Norma NML said...

pedulikan cakap orang..follow our heart..if it the best for us..we do..if not jz ignore it..haa..kang dah terkeluar bahasa omputih akak yg tak seberapa betul tu..
kena igt ramai manusia sekeliling kita yg tak senang hati melihat sesama manusia happy sbb syaitan sentiasa menghasut dan membaja minda manusia supaya berpecah belah.

ct cheery said...

eh napa ?napa sedih2x ni?

Kesuma Angsana said...

moga semuanyer ok ye

ameris said...
This comment has been removed by a blog administrator.
najihahfara said...

soklan ape tu kak..meh nak tolong jawab hehe

ct kektus said...

datang bulan ea kak. hehehee

Chekgu Azrine said...

sis..hri ni pun akk rasa down giler..hubs xsihat..ank sulong demam..penat keje..huhu..all in 1..

ct kektus said...

akak kawen bila ? hikhik
kite praktikal kat jb ni. kat taman impian emas, audit firm. sampai bulan 6 nanti. baru 3 hari keje pon dah lepak semacam kak. teringin nak p jumpa akak kat sana, tapi tak tau lah bilanya. nanti kite cek bila cuti kite panjang sikit. heheee

Nastyna said...

seronok jadik lone ranger once in a while. dan sangat tak seronok bila ada yang lantang berkain rabak. banyak bersabar yer.

Lady Windsor said...

tina
abaikan soalan puaka derang tu..let show us that our life is happy..memang happy kan..kalo tak happy meh windsor, ajak kak net kita menghappykan diri...hihi

MizzTina said...

agreed.. =)

MizzTina said...

hehehe..syaitan mmg suke pecah belahkan perasaan kite..

MizzTina said...

ehehe..xde pape.. benda kecik je

MizzTina said...

xpe..dh ok dh

MizzTina said...

akak..sowi.. terdelete lak komen akak :(

MizzTina said...

hahaha..xyah la.. sakit hati je

MizzTina said...

hahahaha...xde la

MizzTina said...

sabar kak..sabar...

MizzTina said...

insyaAllah pas raya.. xpe la, smpt la jmpa sblm akak kawen.. :)

MizzTina said...

baiklah.. :)

MizzTina said...

yup, happy!!!

yay..jom kak.. nk sgt jmpa akak berdua..

BERT said...

byk kan rehat k.. pedulikan org lain

Cinta hazanis said...

kenapa ni awak?bykkn bersabar eh.:)

Cik Eka said...

wat tak tau kak

eka dah bosa,penat.

macam mereka pulak bagi lembu sekor.Bukan nak berlagak.Kita bukan takde perancangan.Please

kita tahu..

MizzTina said...

hehe..dh ok dh ni

MizzTina said...

xde apa..benda kecik je ni..

MizzTina said...

tu la psl.. klu la nk sponsor 100%, lain la cerita.. ni duk mengata lg ada..

Encik H said...

dah okey kan? good..:)