Jan 4, 2013

Perangai Sepesen

Assalamualaikum wbt..

Bila aku tengok ramai yang duk citer pasal BE.. aku pun nak sembang kencang kat sini.. BE aku pun dah bertambah.. weeeeeeeeeeee.. *kembang hidung*.. Mekaseh Nuffnang.. ok, fullstop..

aku kan, setiap kali snap pict, suke buat muka sengal + giler.. tak tau ngape.. nak nampak ayu (walaupun tak ayu), memang jangan harap la.. so, bila anak² buah pun suke buat muka zengalrina, akak aku kabor menurun dari perangai aku.. ok foine, Uda jugakkkkk yang salah!!!

tapi kan, aku rasa memang betul la.. nengok ni..

 memula macam ayu.. *kata kauuu*


pastu semua muka zengal..yang diorg pun layankan je la Uda yang ngeng ni.. Muka Sara paling tak boleh blah.. miahahaha.. mende la ko ni Sara..

dari setegrem aku.. 
so, mana tumpahnya kuah kalau tak ke nasi.. tapi kadang² tak sampai ke nasi sebab tertumpah di tengah jalan.. menggigil maybe.. LOL
okla, motip entry ni adalah giler.. aku pun sedang giler sort monthly slip yang auditor nak.. banyak woooooooooo.. ada sape² nak tolong??



notakecik : Mengantuk yang tidak boleh dibendung..mata sudah menyamai mata beruang panda.. eye beg bermaharajalela.. muka sembap.. arghhhhhhhhhhhh


notalagikecik : TIADA LAGI TWITTER.. YANG ADA SKANG FACEBOOK, INSTAGRAM DAN BLOG JE..SO, KPD KAWAN² TWITTER AKU, MAHAP BANYAK² YE.. FB NI PUN SERASA NAK BUAT BARU.. SO, TUNGGU JE LA..

20 comments:

  1. assalamualaikum mizz...sama jer mak saudara ngan anak saudaranya...hehehehe...:)

    ReplyDelete
  2. hehehe...kuat betul pengaruh uda diorg ni ek >_<

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum awak. ahhaah comel je anak2 buah ikut perangai mokciknya hahaha

    ReplyDelete
  4. salam kenal..singgah sini dan follow sekali..

    comey je mimik muka camtu..

    ReplyDelete
  5. ekekek sama comel ngan yg dua dibelakang ! ;)

    eh eh .. lagi comel ! ;) kekekeke

    ReplyDelete
  6. kik kik..tetiba tingat akak n niece..kakak sulung ckp buat muka ikan puyu..ekekeke

    ReplyDelete
  7. zengalrina. haha


    lepas ni buat kembang hidung pulak kak. :D

    ReplyDelete
  8. tido kak kalau ngantuk biarkan jerk keje-keje tu hehehehe...

    ReplyDelete
  9. cantikk tudung awk kak tina..

    rajin nye buat acc FB lagi =)

    ReplyDelete
  10. eehh comel je muka sengal pon

    ReplyDelete
  11. ada twitter tapi tak pernahnya guna. adehhh...

    ReplyDelete
  12. akk...knp dgn twitter akak..
    ala sedihla

    ReplyDelete
  13. ni mesti makcik dia ngajo ni !!! hehe

    ReplyDelete

Tuan blog makin malas..mahap kalau tak reply komen.. tapi janganla mogok tak nak komen entry ye.. mekasehhhhhh

CozyBaby

Adik Manis Siti Kektus

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Blog MizzTina Designed by azhafizah.com