Duri-duri Siti Kektus

Friday, January 11, 2013

Rangup dan Crispy | LOL

Assalamualaikum wbt...
 

tengok dulu gambar ni ye.. baru aku kabor mende...
 
 ok?? paham??

aku memang ada masalah ini.. bila aku pusing badan ke kanan, bunyik prapp.. ke kiri, bunyi lagik.. menjinjit kaki, bunyi gak.. lengan..kaki.. leher je tak boleh, takut teleng.. LOL

pernah suatu masa, masa kuliah, duduk di depan jejantans..kelas 2jam, aku lenguh..aku pusingkan badan ke kanan dan ada bunyi yang keluar..macam tulang patah.. tak semena² jejantans tu semua GELAK SAKAN!!! pastu "kurang kalsium la ni..muda² dah osteoporosis, kesiannn"

demit!! demit!! demit!! *dalam hati je mampu*..

so, bila ternampak gambar tu semalam..tergelak pulak aku.. 
bukan tua, tapi rangup.. kahkahkah

sekian..okbai

notakecik : merepekness itu bagus!!

32 contengan untuk mizzkechique:

Miss Sue said...

hahaha... sama lah.. tp lepas bunyi tu yg semakin segar balik :D

Pena said...

haha..

selalu buat wktu exam, berdetap-detap bunyi.. org sebelah dah pandang pelik.. hehe..

Fiza Rahman said...

Hahaha...akk pon rangup juga. Klo pusingkan badan mesti berbunyi.

Sheila Salim said...

Assalamualaikum awak. sheila pun suka buat gini. hehehe. suami sheila kagum kott dengar bunyi tulang berlaga tu hahahahhahaha

Mila Ahmad said...

mila ingatkan akak ckp pasal makanan huhuhu...

Rara Nasiha said...

so kalau selalu picit2 jari sampai keluar bunyi tu, jari kita rangup la eh? hihi cute je :)

ameris said...

mk, akak akan private blog utk sementara waktu. tak sangka blog akak ttg keluarga, kisah anak pn ada org dengki. hari ni mmg down sgt2. takde mood nk gi keje tp kt opis ni.
ada org dengki dgn blog tp ari2 dok buka blog kita baca, pelik. pastu dok canang kt bos akak x buat keje sbb dok berblog. ni kwn opis punya keje, ngn kita kemain baek. padahal 1 hari 1 entry je pong tu pun auto publish tetiap ari. yg org laen dok tgk movie korea, baca gosip artis, beli brg online tu bukan guna internet gak ke?? ari ni nak buat entry pasal ni kt blog rasa x bermaya.huhuhu

Cik Mun said...

hahaha..rase lega bile dapat buat mcm tu..

ct kektus said...

tu tandanya akak ni penuh tulang je daging tak ada. bila pusing tulang bertemu tulang. hehehee

fazrulnoor said...

hahahah..ko dah kenapa

krole said...

ayat cover alaf ini hihihi..tol wak bukan tua tapi rangup haahahaha!

eima said...

BELUM SAMPAI BUNYI GITU TP TANG LEHER DI TELENG2 MMG BERBUNYI ...HEEEEEE

Nurulhuda Abdul Latip said...

akak pun ada kawan jenis suka bunyi2kan badan cam ni..

Mas Zull said...

assalamualaikum mizz..heehehe rangup dah mcm keropok jer..:)

4feet8 said...

hehe..kucing yg comel.

BERT said...

mmg lega ble dah 'letup2' kan tulang temulang ni kan hihi

aku HaniAsyira said...

bila tulis rangup macam boleh makan pulak. =P

zila manaf said...

aah rangup bunyinya hehe

zila manaf said...

aah rangup bunyinya hehe

krole said...

serius wak..suka bce entri kamu ni n blog pon mantap...boleh kita exchange link tok bloglist?

Chekgu Azrine said...

Kelakar sgt..akak takde bunyi2..nasib..hehehe

boni kacak said...

hahahahahahahahaha.. muda2 dah kena osteoporosis...hahahahaha

Namee Roslan said...

hahahha, ada jugak istilah rangup untuk manusia !! haha

ieda said...

oh ye ke dik .. ekeke lawak lakk bila duk bayangkan ;))

the malay male said...

ok la tu, rangup ...jangan lemau pulak

Shawn Razaleigh said...

meh sini nak renyuk goncang makan :p

GOLD FINGER said...

GF pun berbunyi..LUTUT ni..bangun duduk mesti ada bunyi..lutut cap ayam jer kot..hahahah

Innanie | Ariffin said...

tetiba teringat snek.. rangup!!!?? lol~ hahaha

sal ya said...

biasa jugak ni.

Jna marcello said...

wahh mmg ranggup tuu hihihii

Kesuma Angsana said...

he he he ada ye camtu!

Falsya said...

hahahahha...samo la kite yang!!!...mencik kadang tau..kene plak nak turun tangga melotup2 kaki..