Friday, January 11, 2013

Rangup dan Crispy | LOL

Assalamualaikum wbt...
 

tengok dulu gambar ni ye.. baru aku kabor mende...
 
 ok?? paham??

aku memang ada masalah ini.. bila aku pusing badan ke kanan, bunyik prapp.. ke kiri, bunyi lagik.. menjinjit kaki, bunyi gak.. lengan..kaki.. leher je tak boleh, takut teleng.. LOL

pernah suatu masa, masa kuliah, duduk di depan jejantans..kelas 2jam, aku lenguh..aku pusingkan badan ke kanan dan ada bunyi yang keluar..macam tulang patah.. tak semena² jejantans tu semua GELAK SAKAN!!! pastu "kurang kalsium la ni..muda² dah osteoporosis, kesiannn"

demit!! demit!! demit!! *dalam hati je mampu*..

so, bila ternampak gambar tu semalam..tergelak pulak aku.. 
bukan tua, tapi rangup.. kahkahkah

sekian..okbai

notakecik : merepekness itu bagus!!

32 comments:

  1. hahaha... sama lah.. tp lepas bunyi tu yg semakin segar balik :D

    ReplyDelete
  2. haha..

    selalu buat wktu exam, berdetap-detap bunyi.. org sebelah dah pandang pelik.. hehe..

    ReplyDelete
  3. Hahaha...akk pon rangup juga. Klo pusingkan badan mesti berbunyi.

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum awak. sheila pun suka buat gini. hehehe. suami sheila kagum kott dengar bunyi tulang berlaga tu hahahahhahaha

    ReplyDelete
  5. mila ingatkan akak ckp pasal makanan huhuhu...

    ReplyDelete
  6. so kalau selalu picit2 jari sampai keluar bunyi tu, jari kita rangup la eh? hihi cute je :)

    ReplyDelete
  7. mk, akak akan private blog utk sementara waktu. tak sangka blog akak ttg keluarga, kisah anak pn ada org dengki. hari ni mmg down sgt2. takde mood nk gi keje tp kt opis ni.
    ada org dengki dgn blog tp ari2 dok buka blog kita baca, pelik. pastu dok canang kt bos akak x buat keje sbb dok berblog. ni kwn opis punya keje, ngn kita kemain baek. padahal 1 hari 1 entry je pong tu pun auto publish tetiap ari. yg org laen dok tgk movie korea, baca gosip artis, beli brg online tu bukan guna internet gak ke?? ari ni nak buat entry pasal ni kt blog rasa x bermaya.huhuhu

    ReplyDelete
  8. hahaha..rase lega bile dapat buat mcm tu..

    ReplyDelete
  9. tu tandanya akak ni penuh tulang je daging tak ada. bila pusing tulang bertemu tulang. hehehee

    ReplyDelete
  10. ayat cover alaf ini hihihi..tol wak bukan tua tapi rangup haahahaha!

    ReplyDelete
  11. BELUM SAMPAI BUNYI GITU TP TANG LEHER DI TELENG2 MMG BERBUNYI ...HEEEEEE

    ReplyDelete
  12. akak pun ada kawan jenis suka bunyi2kan badan cam ni..

    ReplyDelete
  13. assalamualaikum mizz..heehehe rangup dah mcm keropok jer..:)

    ReplyDelete
  14. mmg lega ble dah 'letup2' kan tulang temulang ni kan hihi

    ReplyDelete
  15. bila tulis rangup macam boleh makan pulak. =P

    ReplyDelete
  16. serius wak..suka bce entri kamu ni n blog pon mantap...boleh kita exchange link tok bloglist?

    ReplyDelete
  17. Kelakar sgt..akak takde bunyi2..nasib..hehehe

    ReplyDelete
  18. hahahahahahahahaha.. muda2 dah kena osteoporosis...hahahahaha

    ReplyDelete
  19. hahahha, ada jugak istilah rangup untuk manusia !! haha

    ReplyDelete
  20. oh ye ke dik .. ekeke lawak lakk bila duk bayangkan ;))

    ReplyDelete
  21. ok la tu, rangup ...jangan lemau pulak

    ReplyDelete
  22. meh sini nak renyuk goncang makan :p

    ReplyDelete
  23. GF pun berbunyi..LUTUT ni..bangun duduk mesti ada bunyi..lutut cap ayam jer kot..hahahah

    ReplyDelete
  24. tetiba teringat snek.. rangup!!!?? lol~ hahaha

    ReplyDelete
  25. hahahahha...samo la kite yang!!!...mencik kadang tau..kene plak nak turun tangga melotup2 kaki..

    ReplyDelete

Tuan blog makin malas..mahap kalau tak reply komen.. tapi janganla mogok tak nak komen entry ye.. mekasehhhhhh