Jan 8, 2013

Rezeki Tahun Baru...mungkin

Assalamualaikum wbt..


Pepagi hari dah cakap soal rezeki... Alhamdulillah.. moga semakin diperluaskan...

Rasanya, sejak sekian lama aku berblog, sekali pun aku tak pernah cash out nuffnang aku.. dan sekali je aku buat entry pasal CPUV yang aku dapat.. itu pun masa 1st time dapat.. 

dulu, aku suka² letak nuffnang..suka² buang balik..letak iklan lain..buang semula.. pastu private blog.. agaknya sebab tu la pengiklan pun agak ragu²..miahaha..

Dan hari ni bila buka akaun nuffnang, dah tambah lagi satu kempen CPUV yang menari² di blog.. Alhamdulillah...Alhamdulillah..Alhamdulillah..

 ni la iklan yang sedang menari² kat blog aku walaupun aku kadang² tak nampak jenis tarian apa yang diorg tarikan.. terima kasih Nuffnang... 


yang iklan Tourism Australia tu macam tau² je aku teringin nak pegi sana.. nak culik beruang koala sekor buat haiwan peliharaan kat umah.. voley tak?? tak pun angkat sekor kanggaroo.. tambat depan umah, petang² leh bawa jenjalan ke taman.. erkkkk

sekali lagi, terima kasih nuffnang.. tak sangka uols!!!! sebab aku tak terfikir pun nak dapat duit dari berlog.. dulu cuma fikir memain je dan bila orang letak iklan, aku pun gatei letak iklan.. ikutttttttttt je apa orang buat..

moga korang pun dapat macam aku dapat atau lebih lagi.. aminnnn
 

notakecik : ya Allah ya tuhanku..permudahkan la segala urusan ku..

32 comments:

  1. jelesnya...banyaknya iklan dia...chaiyok chaiyok...

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah... bila laa akak nk merasa mcm MK nih!!

    ReplyDelete
  3. x pernah dapat pun CPUV sepanjg 2 tahun berblog. kesian kan ? haha

    ReplyDelete
  4. Perghhhh...berderet tu. Masyuk. Akk gak yg tak der BE baru...huhuhu...

    ReplyDelete
  5. @ameris : sabar kak..nt insyaAllah ada..

    ReplyDelete
  6. Akk tambah duit tabung kamu. Sunway & tourism australia.

    ReplyDelete
  7. @hafiz hafizol : sabar..nt ada la hasil.. ni pun tggu lama gak..

    ReplyDelete
  8. @Fiza Rahman : xpe kak, nt mesti ada..


    mekaseh ye kak.. :)

    ReplyDelete
  9. alhamdulillah..hehe..sy tak pernah cash out nuffnang...nak tunggu ribu2 bleh? hahah

    ReplyDelete
  10. samelah..eka pun banyak dapat ..kehkehkehkeh

    ReplyDelete
  11. 5 tuu. banyak gilos.

    bila cahs out kang, jangan lupa aiskrim utk kite tau. hehehee :D

    ReplyDelete
  12. fuhyoooooooooooooh!!!! gua jeles!!! sekian. hehehe

    ReplyDelete
  13. wah hebat..memang rezeki tahun baru

    ReplyDelete
  14. akak banyaknya BE tengah running best2...

    ReplyDelete
  15. tahniah dikk
    banyak tuu BE ;)

    ReplyDelete
  16. nuffnang dah kedekut dengan sy sebab sy jarang update huhuh

    ReplyDelete

Tuan blog makin malas..mahap kalau tak reply komen.. tapi janganla mogok tak nak komen entry ye.. mekasehhhhhh

CozyBaby

Adik Manis Siti Kektus

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Blog MizzTina Designed by azhafizah.com