Jan 11, 2013

Semak

Assalamualaikum wbt..

Salam Jumaat... eh, japnya dah jumaat.. *tetibe*

sebelum pape, maaf ye..jangan ada yang sentap pulak tau.. kang tak pasal² aku kena block.. sudahhh!!

Blogger dan iklan memang tidak dapat dipisahkan.. kalau boleh kanan dan kiri sidebar nak buh iklan.. biar semak, janji masyukkkkkk... *teringat lak filem Zaiton Ceritaku, masyukkk*

tak salah nak letak iklan banyak².. janji tak semakkan mata aku nak baca entry kau.. tu belum kisah iklan statik yang mengekor kite je..blerghhhh


paling aku tak boleh blah, tajuk entry kau memang best.. buatkan aku BERNAFSU besar nak baca.. hey, bukan senang nak tarik pembaca tau.. see, dari tajuk pun aku dah terpikat.. tapi, bila aku klik je tajuk entry kau, yang keluar bukan entry, tapi IKLAN!!!! terus hilang nafsu..


pada aku, kalau ye pun nak beriklan..nak sen dari iklan tu..biar beragak sikit.. kau nak sentap ke hape, mahap la banyak².. 


iklan satu hal..lagi satu like fanpage duk di tengah alam.. malas komen banyak, kak Lekit ada buat entry pasal ni.. nah baca!! *paksaan* => Dambakan Like Fanpage


amacam, dah baca entry tu?

sekian..okbai


notakecik : entahpapejela

28 comments:

  1. blog kita semak tak kak ?
    Nak iklan rasanya boleh tapi berhemahlah sikit..kak nanti klik iklan kita er...erk ???? haha...

    ReplyDelete
  2. takmo baca sudah...huh...

    ok larikkkkkkkkkkkkkkk

    ReplyDelete
  3. mcm2 org buat especially nk tarik traffic..akak buat entry ikut rs hati jer n blogging just fr fun jer...:-)

    ReplyDelete
  4. hehehe..blog kite? blog kite? blog kite takde iklan langsung..hahaha

    ReplyDelete
  5. org yg penuh ngan iklan tue mmg mecarik untung kot...depend la ...but for me blog ni just for fun x lebey x kureng @.@

    ReplyDelete
  6. hmmmm blog aku ok ke... aku suka buat typing error ... hehehe

    ReplyDelete
  7. blog saya bebas iklan~~walaupun tak tahan gak tengok orang punya cek nuffnang~~

    ReplyDelete
  8. @Mila Ahmad : blog awk ok je..

    eh..eh..mekaseh ye.. hehe

    ReplyDelete
  9. @eima : biar typo, jgn semak.. hahahaha

    ReplyDelete
  10. huhuhuhu..btol2..nk singgah jd terus click pangkah...huhu

    ReplyDelete
  11. Tak suka juga iklan semak mcm tu.

    ReplyDelete
  12. ingatkan semak belukar tadi. hohoo


    ReplyDelete
  13. mmg semak pun. tapi lama2 dah lali. sebelum klik tgok link dulu heheh

    ReplyDelete
  14. akk pun blogging as fun ! ;)

    ReplyDelete
  15. like fanpage kat tengah mmg tension sikit.

    ReplyDelete

Tuan blog makin malas..mahap kalau tak reply komen.. tapi janganla mogok tak nak komen entry ye.. mekasehhhhhh

CozyBaby

Adik Manis Siti Kektus

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Blog MizzTina Designed by azhafizah.com