Duri-duri Siti Kektus

Tuesday, January 22, 2013

Suprise tak menjadi

Assalamualaikum wbt...

Semalam master mind si Wani sebok nak buat suprise kat Nani.. aku memula tak mo ikut sebab malam kann.. balik kompom lewat.. tapi dipujuk², menjadi jugakkk...

bukan main hebat plan nak baling tepung bagai.. jenuh nunggu mangsa balik keje.. dengar je munyik orang buka pintu, padam lampu.. mangsa masuk, terus baling tepung.. aku perati dulu.. tapi mangsa ngah penat, maka pembaling tepung dan penyergah memasing kena marah.. adessss... silap daaa.. makanya, suprise LANGSUNG TAK JADIK!!!

 hambek!! sesuka hati aku edit.. miahaha.. degil, suh pakai tudung xmo..akak kan kata nak letak kat blog.. maka dengan kuasa veto yang ada, akak edit jadi bunga matahari.. yang bunga pink tu la orang yang dirai.. 
SELAMAT HARI LAHIR NANI!!!


 Kek resepi rahsia untuk Nani..


dominos pizza sebagai hidangan utama dan kek² resepi rahsia.. memang saje bagi lemak diternak dengan jayanya malam tadi.. pastu balik umah, membongkang macam king kong.. 


next time aku nak prank kaw² la.. buh tepung, serbuk kunyit sikit, telur....pastu goreng.. miahahaha...


sekiannnn..

22 contengan untuk mizzkechique:

Masya said...

hahahahaha... x pasl jer.. memasing di pakaikan bunga matahari kat kepala....

:: Mrs.Eady :: said...

kek!

combi said...

pengalaman..rumet pernah mekup hantu ramai2..masuk tu ase nk tercabut jantung nampak hantu..upenye prank besday...=.="

♥cikmOt♥ said...

pandai ek edit gambar o rang...hehehe...sila edit gambar akak...

NenetPenne (NP) said...

cute pulak edit guna pakai sunflower tu.
eh akak kalau penat2 gitu, korang buat surpise mcm tu memang harus kena marah.... tepung dan telur tu baik korang buat jemput2 ker apa ker..jangan membazir makanan...tuhan marah... :P

Nurulhuda Abdul Latip said...

Ui dasat baling tepung bagai..kalau akak ler memang tension hehe

Hasrina said...

keh333....xpe2,makan kek dulu yum33

Dylla Abas said...

hee..pernah kena gak dulu...mengamuk gak..tp pastu tgk makanan bnyk..cool terus mood...hahahaha :p

the malay male said...

marah marah pun, time Makan kita makannnn

Falsya said...

hahahhaa..ke pemangsa wat2 penat tuh..hahaha..

Zurina Hj.Zainal said...

sib baik si dia tak fengsannnn.....

sedap kek!

boni kacak said...

hahahaha.. tak pasal2 kena marah. nasib baiklah tak berlarutan marah dia tu..hehehe

najihahfara said...

comel je sunflower tu heheh

diana said...

entah2 dia buat2 penat je sebab tak nak kena..heheh

Chekgu Azrine said...

Comel gadis2 matahari kat atas..hehehehe

Mar Haini Abdul Rahim said...

alamak sedapnyee pizza. hehe xjadi xpe janji makaan :P

krole said...

halamaks wak..my fevret tu secret resepi...pergh! siap ada domino pizza g...tp yang ciannya suprise tak menjadik hahaha! siap kena marah lak~so lain kali jgn baling tepung wak..baling air..so dia sejuk hahaha! gurau jew..jgn bat tau~

ct kektus said...

nasib baik beliau tak bukak silat kak. haha :D

Nastyna said...

jangan lupa kacau pakai whisk, untuk lebih gebu. Btw happy birthday penyambut nyer.

eima said...

kesian dah kena tepung gomak ... pesal tak amik gambo time korg tgh marah tu ...

Liyaa Mf said...

Hahaha! Tak pepasal kaber line guna bunga matahai. Okeyyy la tu kannnn? Nak uplod gambo kena baling tepung ada kena marah lagi skali kanggg. Hahaha! Eh, cake untuk tuan besday nampak sedap gilerrrrrrrr!

Encik H said...

*matahari