Jan 27, 2013

Tayang body

Assalamualaikum wbt...

Sejam setengah yang lepas, aku baru je sampai Bangi... balik kampung, ngantor adik aku tu la... berbisa rasa badan ni.. semalam balik kampung, hari ni balik sini dah..

Dan tadi, aku drive memang slow.. mengantuk dan hampir terlelap tahuk.. benti kat Ayer Keroh, minum sat baru leh sambung drive.. tu pun memang tak lebih 100km/j..

Alhamdulillah, xsesak macam biasa.. tapi kenderaan memang banyak... dalam pada aku masih mengantuk, aku jeling cermin sisi.. nampak motor RR kaler merah stiker kunen.. laju gak.. berdesup gitu lalu sebelah... bawak awek ye,tu yang penting..

Tapi....bleghhhhhh...kemain terselak2 baju awek dia.. tak tau nak kesian ke hape.. tonggek usah cerita la.. pada aku, apa salahnya kau pakai jaket.. tertutup sikit badan tu.. ni tidak, merata kau tayang body..

Dari mengantuk, terus segar bijik mata ni... wakakakaka...  bukan la terliur ke hape, cuma terkejut.. malu woooooo....

Aku tau ramai yang komen entry aku tapi aku tak datang balik komen entry korang kan.. siyes aku tak punya masa.. mahap banyak2... nanti aku mai blog korang ye..

Notakecik : sunyi!!!!

Published with Blogger-droid v2.0.9

25 comments:

  1. itu la tujuan dia tayang, nak bagi segar bijik mata sekalian pemandu. muahahaa

    ReplyDelete
  2. selalu jugak tengok kat highway. punggung x boleh nk tonggek lagi wuu

    ReplyDelete
  3. mcm tu lah baru dorang feeling2 rockers. terselak2. kuikui. lain kali kejar je smula kak. haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha..xkose nk kejar.. klu nek mtr gak, leh la kejar..

      Delete
  4. uiyooo..xsnap gambar? hahaha...

    ReplyDelete
  5. publisiti murahan tu akak . haha .

    ReplyDelete
  6. haha..haruslah bulat bijik mata tu! hilang ngantuk sbb mengutuk dlm hati..wakakaka

    ReplyDelete
  7. tu belum org lelaki yg tgk..mahunya terbabas..kakakaka

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha..klu kuat imannya, terbabas sikit je.. ehhh

      Delete
  8. aduh! biasa jgk krole tngok situasi camtu...cubala pakai jaket kan wak...sopan sikit...hihihi sal komen2 tu takdak hal la tu wak~

    ReplyDelete
    Replies
    1. tula,yg dia fikir..jnji tonggek..hahaha..

      Delete
  9. huhu. boleh pakai jaket tu. duk bangi jugak ke tina?

    ReplyDelete
  10. bajet best sgt la tu dpt tayang body ... aku mmg hangin sikit ngan bikers ni .. bajet baguih sokmo ...heh takat motor rega 20-30 ribu tu org tak heran la ....langgar kang br tau

    ReplyDelete
  11. Amboi...nampak pompuan seksi terus segar mata yer...haipppp... ☺☺

    ReplyDelete
  12. ke dia sengaja nak tayang kak. huhuuu

    ReplyDelete
  13. kalau saya yg drive, saya terus cepat2 tutup mata..x_X

    ReplyDelete

Tuan blog makin malas..mahap kalau tak reply komen.. tapi janganla mogok tak nak komen entry ye.. mekasehhhhhh

CozyBaby

Adik Manis Siti Kektus

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Blog MizzTina Designed by azhafizah.com