Jan 25, 2013

Terdesak

Assalamualaikum wbt..


ok, kite cerita straight to de point je la ye.. 

siyesli aku tak paham dengan spesis yang suke meraih perhatian... dalam masa sama aku rasa macam beliau terdesak.. heyyyy, aku asik nak eja TERSEDAK je...


gini, clash dengan pasangan.. maki hamun kat facebook.. cerita semua keburukan bekas pasangan.. pastu kabor hidup single lagi bahagia.. helok sangat la tu!!! 










24 jam kemudiannnnnnn









"saya dah single..rasa nak berduaan pulak.. ada sape yang sudi??"


aku rasa macammmmmmm.....erkkkk.. hapekah mohtip anda menghaplod setatus sedemikian ghope??? 

terdesak maybe... dan haku yang membacanya hampir tersedak membaca setatus anda itewwww....

maka anda kecewa tak sampai pun berhari2 lamanya... 

okbai




notakecik : pemanduan hari ini benar2 teruji..hujan lebat menggila.. seram dibuatnya

16 comments:

  1. tau x pe...kalau ade button delete kat status die,,dah lama tolong deletekan..haha..

    ReplyDelete
  2. Mohon dijauhkan terpandang status2 yang macam tu. Seriesly takut boleh menyebabkan migrain nanti. Atau lebih teruk, takut tiba2 dapat saket jantung ke buah pinggang ke lemah paru2 ke =_= Grrrrrrr!

    ReplyDelete
  3. hal 'umah tangga' kalau diciter kat fb mmg x bape nak best sgt utk dibaca kan?

    ReplyDelete
  4. hahahaha

    pelik
    nampak beno kecewa tapi takmo ngaku

    ReplyDelete
  5. I pun duk tersedak sedak bacanya. hehehehe drive leklok.

    ReplyDelete
  6. tina..itu tandanya org tu masih belum matang..

    ReplyDelete
  7. aaaa...lame dah tak blogwalking..winduu :D

    ReplyDelete
  8. tu bukan terdesak...tu gatal pungkuku..hihihiih

    ReplyDelete
  9. MK : fadh da biase berhadapan dgn perempuan terdesak mcm ni..laki jarang jmpe tp pompuan masya Allah..kesian plak tgok dorh ni..maruah ntah kt mane ltknyer..

    ReplyDelete
  10. hahaha sedih tol la siapa yang bat camtu...buat malu diri sndiri jew~adoila...dunia oh dunia~

    ReplyDelete
  11. kakak. ain rasa macam nak sepak je org macam tu. serius!

    ReplyDelete
  12. ini pesen orang kurang kasih sayang agaknya. heuheu :D

    ReplyDelete
  13. tulah namanya status cari perhatian.. xpun dah kekurangan kasih-sayang.. jadi mcm tulah.. jgn tersedak sgt kak.. kang dia yg hepi akak lak berkerut-kerut muka tahan sakit tekak sebab tersedak

    ReplyDelete
  14. x terdesak dah..mengada lebih haha

    ReplyDelete
  15. akak buat kat blog tu sama tak? bercerai pastu citer pasal kejalangan lelaki pastu citer akak happy hidup sorang2 tapi tak hupdate pulak tang nak cari pasangan tu.... sama tak tina? :)

    ReplyDelete
  16. haaaaa..teringat salah satu entry saya tahun lepas, Despresitasi Berahi..

    kes yg sama la..post status seolah2 hidup dia terlalu sunyi tanpa teman..

    ReplyDelete

Tuan blog makin malas..mahap kalau tak reply komen.. tapi janganla mogok tak nak komen entry ye.. mekasehhhhhh

CozyBaby

Adik Manis Siti Kektus

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Blog MizzTina Designed by azhafizah.com