Feb 7, 2013

Artis pun artis la

Assalamualaikum wbt


2 situasi berbeza..pertanyaan sama.. pfftttt...

bosan nak ulang banyak kali..apatah lagi nak menjawab..


situasi 1
aku : Ello, saya nak buat reservation...bla..bla..bla..
gadis : ok..bla..bla..bla..
bla..bla..bla...
gadis : boleh bagi nama penuh?
aku : mistina.. bla..bla..
gadis : eh, artis ke ni? 
aku : @$%&$% (ni ejek aku ke apa?? *dalam hati je la*) bukan, tu nama betul saya.. *terpaksa eja seketul²*
gadis : nama sama dengan artis la.. *gelak²*


situasi 2 
aku : ello, saya nak buat appointment..bla..bla..bla..
gadis : ok..bla..bla..bla..
bla..bla..bla...bla..bla...
gadis : nama apa ye?
aku : mistina bla..bla..bla..
gadis : mizznina?? artis ke ni?
aku : bukan², tu nama betul saya, bukan Nina.. *eja seketul²*..


2 situasi ni berlaku dalam minggu ni.. tak kira lagi kes sebelum² ni.. aku paling menyampah nak eja nama sendiri.. belum ada lagi yang ulang kali nama betul sebab fikir MIS kat depan tu macam CIK macam tu la.. wakakaka.. retis pun boleyyyy...


baca balik, entry ni macam entry perasan lak..miahahaha... suka ati aku la.. sejak aku deactivate twitter, agak² ada lagi tak yang mengata aku ye.. yela, ada yang tak senang dengan entry aku.. memang betul la, laman sosial ni memang menjahanamkan!!!


okbai



notakecik : mengantuk menjadi².. syaitan ni hebat betul hasut aku.. mujur tak terlelap je ni

42 comments:

  1. Assalamualaikum tina, hehehe comelnya dia. sabarlah yang. tak disengajainya pun. hahahhahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam.. haha..comel la sgt.. tp best gak klu mengaku retis.. miahahaha

      Delete
  2. harrrr?? is that ur real name tina? laa mati2 akak ingat tu hanyalah nickname... ohhhmyburberry.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. oh my salvatore ferragamo.. ye kak, tu nama btl sy.. bkn nickname.. hikhikhik..

      Delete
  3. hai, nak sign boleh...wwewittt...hehehe

    ReplyDelete
  4. dulu kita panggil akak MK sekarang panggil kak tina hehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..dulu kengkonon xnk bgtau nama penuh..gedik

      Delete
  5. Weeeiwiittt..!
    Naseb baek dorg tak excited trus tnye noh sehat ke? Hehe

    ReplyDelete
  6. kemain tetiba jd artis tau..huhu ^_^

    ReplyDelete
  7. dik ekkekeke ,... memang leh je feling retis !!
    ader aku kesah ekekek ;)

    ReplyDelete
  8. wahhh retis uuu!

    nak tanya...yang kat hujung talian tu org sama ke??

    ReplyDelete
    Replies
    1. retis pentipu...kekeke..

      xla, org lain..

      Delete
  9. hahahaha o0o nama ko mmg mis ek ... hmmm baru tau
    ku ingat tu stand for cik dedulu ....kekeke

    noh sehat ke ???

    ReplyDelete
    Replies
    1. kekeke..nama btl la tu kak..

      sehat sgt!!

      Delete
  10. tp kat blog pun nama mizztina kan.. hahahaha..... tp kt lg haru.. pg banyak.. nama saya dgn pegawai bank tu... dgn ejaan pun sama... bantai senyum jerlah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe..tu sj je.. mmg dh lama pun buat gitu.. sblm buat blog lg.. senyum dan iyekan je.. hehehe

      Delete
  11. laa...mati-mati has ingat nickname je (miss tina)..sorry..hehe...

    ReplyDelete
  12. entry2 kamu kat sini ada orang tak senang hati? penulisan Miss Tina ni kan sempoi tak mengata saper2. sajer eja nama u salah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada kot.. kekeke.. sempoi ke?? mekaseh²..

      Delete
  13. Tina, zmn sy belajar dulu pun ada cikgu sy yg pangkal namanya 'mis'. mula2 ingatkan miss (gelaran) tapi rupanya mmg namanya yg tercatat di IC

    ReplyDelete
  14. Seronok jgk ek..sesekali kita glemerkan..bkn sllu..hehe

    ReplyDelete
  15. boleh tumpang glamer jap la..tapi lecehkan klu tiap2 kali jadi macam tue kena eja nama seketul2...

    ReplyDelete
  16. nama sedap !! hehe. :D gaya retiss ! namee ...nameerah !

    ReplyDelete
  17. wahhh..kite kawan dgn retis rupanya..hahahaha

    noh sihat? :p

    ReplyDelete
  18. eh, ni bini noh hujan ke ? *tetiba*. haha


    feeling artis apa salahnya kak.

    ReplyDelete
  19. baru taw nama betul akak.. eh2.. akak deactivate twitter ri.. patotlah xnampak..

    ReplyDelete

Tuan blog makin malas..mahap kalau tak reply komen.. tapi janganla mogok tak nak komen entry ye.. mekasehhhhhh

CozyBaby

Adik Manis Siti Kektus

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Blog MizzTina Designed by azhafizah.com