Feb 22, 2013

Bagaimana mengesan suami curang

Assalamualaikum wbt...


tajuk tu memang rasa nak gelak sakan.. hahahahaha...

btw, ni dari keywords yang tersangkut kat blog aku.. ada pulak kan.. ada pulak aku buat entry gini.. bila masa tah.. tersangkut tang mana pun tak tau... hey, mak bujang lagi la...

senarnya,aku tak tau pun macam mana nak kesan.. apa kata pasang GPS kat laki ko.. alerrr, macam cite Kahwin 5 tu.. *pengaruh citer kuat ni*... 

entahlaaaaaa....

kalau kau syak wasangka, maksudnya tak percayakan pasangan kan..

macam ni la.. dalam hubungan, kena saling mempercayai..jujur.. ewahhh, pandai pulak aku bagi nasihat.. tak boleh nak kata apa la.. senang kata, aku pun tak berani nak kata apa..






tapi ada pesen yang suka buat spotcheck.. yela, nak tau apa pasangan dia buat.. tengok enpon, intip ke mana pasangan pegi.. upah spy.. see, pengaruh drama melayu sangat.. 





aku tak sure apa masalah internet opis.. nak melawat pakcik gugel kemain payah.. patbelas taun tunggu, sudahnya, problem loading page.. ciskek betul...


repekan murni di pagi jemahat ni senarnya nak kasi warm up je..

okbai



notakecik : @_@

17 comments:

  1. hahaha, tak tahan baca tajuk entry...
    ko dah leh jadi pakar centa ni dik tina weii

    ReplyDelete
  2. akekekkeke cute jek pasang GPs...hehhe saya dulu siap nak pasang cctv sebab kalau gps tak nampak dengan siapa..agagaggaa

    tapi kan wak kalau dah kawin pon kita mesti percaya dengan suami kita...tapi kita harus juga berhati-hati...tak salah selagi kita taat dengan dia..kadang2 dah kawin ni lagi banyak dugaannya...dan yang pasti apa yang kita takutkan itu pasti teruji...nak tengok mcm mana hubungan itu sama ada matang atau putus ditengah jalan...bukan senang nak bina masjid...30 tahun lagi pon belum tentu masjid itu complete segalanya ;) so good luck to u too bebeh :)

    ReplyDelete
  3. hahaha... terkezut beruk baca tajuk.
    kalu akk la kan... nak pompuan silakan...buat cara betul tapiiii tetiap bagi nafkah rm5k setiap anak. bagi rumah, keta.

    ingat balik saat susah masa mula2 kawen dulu, ngandung anak dia bawa kehulu hilir, operate 2 kali..... ada sanggup ke nk buat cenggitu??
    pikir...pikirr...

    ReplyDelete
  4. tenet aku pun prob .. ke googles yg prob ???


    nk curang ke ape ke sila ... kesan ngan akibat tanggung sendrik !!!

    ReplyDelete
  5. gelak jugak baca tajuk tadi ehehehee

    eh, memang ramai yang kat luar sana yg buat macam nie..kawan ai sendiri pun ade

    yang penting TRUST kan??

    ReplyDelete
  6. pheww..nasib ko tak tulis betul2..aku baru je curang ni..kang kalau bini aku baca kantoi plak..hahaha..

    ReplyDelete
  7. xboleh percaya 100% boleh gitu?hiiiiiiiiiiiii

    ReplyDelete
  8. eh mana komen td.
    huhu..
    percaya tu simpan sikit utk diri sendiri
    jgn percaya 100 persen nnti klu berlaku perkara x di ingini tidaklah menjadi GILA ;)

    ReplyDelete
  9. haha. tajuk entry gempak dah. cari tips tak jumpa pun. heheh. tapi betul lah cakap akak tu.kena saling percaya la, baru harmoni . and spotcehk juga perlu !

    ReplyDelete
  10. hahaha! ada pula pasang GPS kat suami...sebenarnya wak dunia sekarangni jangan terlampau fokus kepada kaum adam saja bila benda2 begini kerana dunia masa kini banyak da perkara2 pelik kta dengar bab rumahtangga ni kan~~~just want to share my taught hihihi jgn mara ya wak~~~

    ReplyDelete
  11. Owh dulu my fren pernah kantoi yg "friend finder" thingy kat line henpon tu. hahha ok tak baik gelak.
    yang penting trust.

    ReplyDelete
  12. ko kene kawin lu..nnt br ko update lg psl ni..hehe

    ReplyDelete
  13. bahaya wooo kalau dapat kesan suami curang huhu

    ReplyDelete
  14. pasanga gps ? pon ok tu. senang nak detect suami. hehee

    ReplyDelete
  15. nak komen apa ei.. dah lupa pulak..

    kalau betul ciskek tu baru sodap

    ReplyDelete

Tuan blog makin malas..mahap kalau tak reply komen.. tapi janganla mogok tak nak komen entry ye.. mekasehhhhhh

CozyBaby

Adik Manis Siti Kektus

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Blog MizzTina Designed by azhafizah.com