Feb 8, 2013

Blurrrrrr

Assalamualaikum wbt


mood kurang baik sangat..

betul la..kalau dah dasar jahat orang akan cop kite ni jahat sampai mati..

buat baik pun dikatanya lakonan semata

buat apa je pun orang butakan mata, pekakkan telinga

bagus

fikir la macam tu..

aku buat lain, ko fikir lain.. 

ada susahkan ko? mintak duit ko? mintak makan minum dari ko?

tak ada kan??

so, just shut up ur mouth n mind ur own business

39 comments:

  1. hurmm...kalu fikir ke orang tu, sakit hati, sakit jiwa...so mari kita bergembira...lantakkan aja...

    ReplyDelete
  2. huuhu sabor2 di hr jumaat yg mulia ini hehe

    ReplyDelete
  3. naper? tina penah jahat ke sebelum nih? ni akak tanya ikhlas ni bukan perli2 tau...

    ReplyDelete
  4. been there done that..sudahnye wat xtau je ngan org2 gitu...lgpun xrugi ape pun xkawan..hehehe

    ReplyDelete
  5. Biarlah orang nak kata apa, yg penting Allah tahu niat kita. salam jumaat.

    ReplyDelete
  6. morning MT...

    orang camtu tak payah dilayankan sangat. buat dek je sudah.. sabar byk2 tau~

    ReplyDelete
    Replies
    1. morning kak..

      hehe..kdg² xleh thn..

      Delete
  7. sbb tu kena belakon baik sokmo wlupun pd dasarnye kite jahat .... lalala

    rambut je sama hitam tp hati lain2

    ReplyDelete
    Replies
    1. hah, btl.. untung² leh dpt anugerah pelakon terhebat..

      Delete
  8. Tenangkan hati ye sis..bykkan berdoa pd hri jumaat yg mulia ni smoga Allah bkk pintu hati org tu spya bertaubat..

    Chilll k!

    ReplyDelete
  9. tempat keje akak pun sama gaksss....kita serupa (nyanyi dgn nada lagu Headwin..).....:(

    ReplyDelete
  10. macam macam kan.. buat baik di kata. buat jahat pun di kata..

    ReplyDelete
    Replies
    1. manusia penuh hasad dengki.. biasala..

      Delete
  11. Replies
    1. ye, tu la yg akak buat.. sabar n diam

      Delete
  12. let them be la dear. Macam my dad cakap kat I dulu, "we dont bite back the crazy dog that bite us" lari tajuk blom?.

    ReplyDelete
    Replies
    1. xlari lg.. hehehehe.. kdg² try gak "biarkan"..tp sakit hati..

      Delete
  13. buat tak tahu je. next time tak payah dah get involve dengan org mcm tu ok :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. yupss sokong dgn Namee... bia laa org nak kata apa ;)

      Delete
    2. thx namee n Na.. hehe.. try buat xtau la ni..

      Delete
  14. errkkk.
    ngapain ya buk emo2 begini ?
    sabar ya.
    kang bertambah kedut2 di muka. kehkeh :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha..ibuk ngak apa² kok.. kedut ni mmg dh ada pun.. LOL

      Delete
  15. apa yg terjadi ni?? mohon pencerahan.. =P

    ReplyDelete

Tuan blog makin malas..mahap kalau tak reply komen.. tapi janganla mogok tak nak komen entry ye.. mekasehhhhhh

CozyBaby

Adik Manis Siti Kektus

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Blog MizzTina Designed by azhafizah.com