Feb 8, 2013

Butterfly

Assalamualaikum wbt..

mahap, ini bukan cerita pasal rama² mahupun kupu².. bukan juga lagu Butterfly.. sedap jugak lagu tu kan.. jap, nak nyanyi dalam hati.. *lempang*


ok la, nak kabor pasal fon butterfly.. apa, hengat Nokia je ada Nokia Butterfly?? tapi gila la, dulu sape pakai fon tu, kira kaya.. pastu koya...ehhhh.. yela, tecik je..mahal lak tu.. tapi itu dulu... skang ni, HTC BUTTERFLY..

Hari tu si adik Siti Kektus duk tanya aku fon HTC tu ok ke tak.. oleh kerana aku dulu pengguna tegar HTC, opkos aku menyetujui.. htc memang best super gaban lintah bulan..

dan yang latest skang ni, HTC Butterfly telah membuatkan aku bernafsu buaya nak dapatkannya.. oleh kerana Siti Kektus mintak pendapat, aku pun sajes la fon ni..

semalam Cik Mot lak tanya.. antara htc dan sony ericson.. aku kan setia hujung nyawa pada htc..aku jawab jugak htc.. kakakakaka..

eh, bukan nak review pasal HTC Butterfly la ni.. saje je menggedik kat blog sendiri... kalau nak tengok spec, pegi GSMArena.. yang penting, aku mahukan ini..


sumber gambar : Google


owhhh..aku tergoda..aku tergoda terkecewa.. kakakaka...giler.. btw, jeles sebab dia dah beli dulu.. 

sekian..okbai



notakecik : takde pekdah buat entry merepek gini..tapi cara ini la paling berkesan nak ilangkan tekanan..

49 comments:

  1. Fuh...htc xfamiliar...rega brape tu.....

    ReplyDelete
  2. Fuh...htc xfamiliar...rega brape tu.....

    ReplyDelete
  3. henpon butterfly nyeah..dulu kalau pakai henpon gile mmg dh rase kayo sgt dh..pastu asyik main game snake je..hahaha...

    Xpenah try pakai lagi htc..;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha..tu la psl.. bangga smpi kembang idung..

      try la..best

      Delete
  4. wah htc.. ROs setia ngan samsung.. kihkih

    ReplyDelete
    Replies
    1. samsung xbest..hahaha.. ntahla, xserasi dgn samsung

      Delete
  5. htc ni best jugak tengok akak sy pakai

    ReplyDelete
  6. Nak beli la satu untuk JJ, even mama dia pakai Cokia jer. :p

    ReplyDelete
  7. Ai from nokia-samsung now iPhone
    Ni Ikut selera masing2 la khen

    ReplyDelete
  8. alaaa namee pun teringin !! gulppp.

    ReplyDelete
  9. untungnya jari jemari anda mpu mgunakan touch screen, fatin ni, calar sana sini. haha. memang katakan tidk pd touch scren klu x merana. before this pnh try HTC. tapi hmm, calar balar.

    *salam pkenalan*

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe..xpe, pasni kena cuba gak..


      salam kenal juga

      Delete
  10. pergh! mantapla hanpon ni..zaman skrin sesentuh skngni~macam2 model da kuar..tp diriku ini masih lagi berhanponkan skren hitam putih argh! aku ketinggalan~

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe.. xpe je.. jnji blog tetap ada.. ehh, ada kena mengena ke?

      Delete
  11. sony dah ada dah..skg ni planning nak beli fon lain pulak..either htc one x or samsung..or iphone..any suggestion?

    ReplyDelete
    Replies
    1. semua ada kelebihan n kekurangan memasing. htc one x ok gak.. buatkan htc cpt hang klu kite smpn mcm² dlm tu.. xsemestinya htc, semua fon pun sm bergantung pd ram dia.. klu ram kecik mmg cpt hang.. iphone ok je.. tp mcm xmesra dgn fon lain.. bluetooth sesama dia.. kena jailbreak dl.. iphone 5 xleh jailbreak klu xsilap.. samsung pd sy ok gak tp memandangkn sy bkn peminat samsung, kureng la sikit.. minat htc sbb lens camera dia mmg syok.. hehehehe.. camwhore la katakan..

      Delete
  12. ada yg kata HTC bagus..ada yg kata HTC cepat 'hang'..

    ReplyDelete
  13. perhhhhh syok syok..kak Tina nty klau nak beli pasti kan beli 2..1 lagi tu buat contest n pemenang nye PASTI NA ye ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha..akak beli yg display je la..

      Delete
  14. bila tengok prospect boleh tahan jugak htc ni kak. ni macam dah masuk list kite dah. hihii

    tapi bila tengok kat bateri, note II lagi elok. sobsob

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha.. btri ni sbnrnya tgk penggunaan kite.. klu 24/7 men game n tenet, mmg xtahan lama.. kwn² ramai pakai samsung, dia selalu men game n on tenet memanjang.. btri pun xthn lama.. even g kedai fon pun, diorg akan ckp mcm tu..

      Delete
  15. teringin sangat.. tapi kerja lasak, xleh guna handphone sensitive tinggi cmni. hahaha.. ade mse singgah forum Komuniti Blogger Malaysia ye..

    ReplyDelete
    Replies
    1. beli je utk kegunaan time xmelasak.. hehehe

      insyaAllah...

      Delete
  16. macam solid gila ni.
    tapi kite still syg lagi kat s2 ni.
    kekekeke

    ReplyDelete
  17. smartnya...

    guna rebate weh.

    p/s- dulu ayah aku beli nokia butterfly harga 1000rm. nak tergelak bila igt balik. haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. xdtgkan kesan klu guna rebat..hahaha..

      tau xpe, mahal giler.. sbb tu org kata sape beli nokia butterfly tu kaya..

      Delete
  18. eerrr...akak dulu pakai hp nokia baterfly tuh..bangge weeyyhh kat kolej gantung kat leher..muahahaha...tapi sekarang..dah tak hapdet..asal ade hp sudah..heheh..

    ReplyDelete

Tuan blog makin malas..mahap kalau tak reply komen.. tapi janganla mogok tak nak komen entry ye.. mekasehhhhhh

CozyBaby

Adik Manis Siti Kektus

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Blog MizzTina Designed by azhafizah.com