Feb 25, 2013

Cuma ada jasad

Assalamualaikum wbt..

penat aku tenung blog ni.. jenuh fikir nak kuarkan idea.. banyak je nak cerita, tapi tiap kali nak mula, terus hilang.. kejamnya....

eh, malam tadi kedarah secret recipe kat Presint 4, Putrajaya tu.. pestime makan kat situ.. sebelum ni lalu lalang je.. ok la sebab tak ramai orang.. makan pun mengadap jalan sesambil usha kereta sebab park tepi jalan je.. 

hey, ada promotion tau.. untuk weekend je dan hanya di outlet SECRET RECIPE, PRESINT 4 PUTRAJAYA.. ada faham?? ada 4menu, LASAGNE, SPAGHETTI MEETBALLS, SECRET RECIPE FRIED RICE WITH SATAY dan PAN-GRILLED DORY WITH LOBSTER SAUCE dengan 2jenis air je, ICE LEMON TEA n WATERMELON JUICE.. semua berharga RM16.00.. promotion ni tak tau la sampai bila... jelas?? 


semalam ke The Mines, kemain ramai duk kat Kids Paradise tu, rupenya time menebus kupon... nak ke Just K, pun penuh sebab pakat tebus kupon jugak.. maka semalam aku klasifikasikan sebagai hari penebusan kupon sedunia.. boley?? 


dan sebenarnya, aku tak ada mood sesangat ni.. rasa macam jasad je duk kat opis ni hah.. hati ntah ke mana.. tambah lak ngenangkan next week nak g oliday.. lagi la mak tak sabar.. wakakaka.. nampak sangat tajuk tu tak kena dengan entry.. sudahhhh, janji ada tajuk dan isi.. suka ati korang nak pahamkan ke tak...

kacak je nengok muka nate ni.. LOL


serasa nak makan kek eskem..


notakecik : update whatsapp, tetibe aku punye expiration date dah bertukar.. dari tahun 2110 menjadi LIFETIME SERVICE.. kau hado?? erkkkk

16 comments:

  1. tetibe tergelak bile tgk gambo tuh..comellll..hahahaha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kakaka..kann, nk upload td pun gelak sensorang

      Delete
  2. nak gi CH?? nak kim jem stoberi bleh??

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum mizz...kesian nyer die nape jadi mcm ni...:)

    ReplyDelete
  4. Sama mcm akak..mlsnyer nk keja rini..myb psl cuti lsma sgt kot..bangun pon dh lewat! Haizz!

    Aduyaii..dh nk jelak dh dgn SR..:-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe..dh biasa duk umah kan..


      kekeke..akak selalu mkn, sy jarang²..

      Delete
  5. kacak lah sangat nate tuu. haha :D


    kenyang alh perut kalau semua menu tu rm16 je. heuheu :D

    ReplyDelete
  6. salam kenal..
    SR kat presint 4 tu katne? tau pg alamanda n area pejabat kerajaan je..

    ReplyDelete

Tuan blog makin malas..mahap kalau tak reply komen.. tapi janganla mogok tak nak komen entry ye.. mekasehhhhhh

CozyBaby

Adik Manis Siti Kektus

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Blog MizzTina Designed by azhafizah.com