Feb 1, 2013

Jalan Kaki

Assalamualaikum wbt...

selamat hari Jumaat.. SELAMAT HARI WILAYAH.. wahhh, ucapan kemain...

hari ni akan kebizian menguruskan badan inventory.. tsk..tsk..



begini...

yang berjalan kaki..nak melintas jalan tu..kalau orang dah bagi laluan janganla berlenggang macam itik pulang petang.. siap buat catwalk kat tetengah jalan.. kalau betul jadi itik, aku tangkap, semelih pastu panggang..

aku tak hadap la nak tengok lenggok ko tu..

sebelum aku langgar, baik kau pecut..

ni dah menyusahkan orang lain..paling tak paham, dah la jalan mengalahkan siput baru beranak.. kite dah sedia bengang ni mesti la senang hati kalau korang angkat tangan tanda mekaseh.. ni tidak, aku buat muka bengang, lagi kau menjeling.. 

hayyyy..ringan mulut aku nak carut tau tak.. aku tumbok muka kau bah!!!

sabar tina..sabar tina...



notakecik : (^_^)

21 comments:

  1. haha..cheery pun terkena td..dah lah melintas kwsan xde laluan untuk pejalan kaki pun .leh plak jln lenggang,dah tu kita pulak yg kena break emengency..huh!pg2x dah bikin owang menyumpah..

    ReplyDelete
  2. Sabar yea, hari jumaat ni hari mulia..:)

    ReplyDelete
  3. nape ko x kuor kete ...pimpin die melintas,..
    bru dietau ko sdg nk cepat..hihihih

    ReplyDelete
  4. sabor..sabor.. diorang tu belatih catwalk tu... hihihi :D

    ReplyDelete
  5. nda bulih gitu bha kau nih..mo tumbuk2 urang pula..:p

    ReplyDelete
  6. lenkali tekan jer hon kuat2..biar dia malu..:D

    ReplyDelete
  7. aduhaii kita lak yg risau kan ! huhuh

    ReplyDelete
  8. Sabar, sabar...
    Cool down bebeh!=)

    ReplyDelete
  9. memang selalu saya jumpa orang macam ni. rasa memang nak carut je.

    From,

    Nasz

    www.mohdnaser.com

    ReplyDelete
  10. yg berlenggang itik tu mmg satu hal..yg duduk fast lane, tapi gerak 40km/hr tu mmg lebih grrr.. hehe

    ReplyDelete
  11. bukan main lagi nak marah org yea :)

    ReplyDelete
  12. bukan main lagi nak marah org yea

    ReplyDelete
  13. Marah nampak...hehehe...Akk pon pernah kena. Dah bagi jalan tu jalan lah cepat2 sket kan. Ni buat catwalk plak. Memang menyinga.

    ReplyDelete
  14. kadang2 abah sy hon je bagi yang berjalan lenggang sangat tu

    ReplyDelete
  15. Ish mesti perempuan muda tu kan. Tak appreciate sunggoh, dah la payah nak jumpa driver kat malaysia yg kasi jalan. Kau tangkap sembelih jer dia Tina.

    ReplyDelete
  16. Betul la....akk hon jer kasi teranjat sikit...heheh...

    ReplyDelete
  17. kalau awek2 vietnam lagi sakit hati.dah nampak kita lalu kat situ dia selamber je melintas.kita plak yg kena brek.dah tu buat muka kerek.x sedar diri menumpang kat negara aku

    ReplyDelete
  18. haaa yang ni mila marah ada ke time kereta nak lalu lampu hijau tanpa rasa bersalah lenggang kangkung dpn kita kang langgar kang sia-sia je hidup tu...

    ReplyDelete
  19. ingat mata cantek lah tu dok jeling2. lain kali cucuk je kak mata dia. hehhee

    ReplyDelete

Tuan blog makin malas..mahap kalau tak reply komen.. tapi janganla mogok tak nak komen entry ye.. mekasehhhhhh

CozyBaby

Adik Manis Siti Kektus

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Blog MizzTina Designed by azhafizah.com