Feb 16, 2013

Kosong

Assalamualaikum wbt...


Kadang otak dah tak bisa berfikir..

membiarkan jari mengetuk tanpa hala tuju..

Sudahnya menjadi satu bahan tanpa ilmu..

Akhirnya laman kosong seperti tidak terusik..

Penat...bercampur dengan amarah yang singgah sesaat...

Kutuk diri sendiri.. maki hati..

Mengeluh...tapi cepat2 tarik nafas..

Mak pesan, mengeluh ibaratnya orang berputus asa..

Maka jangan..

Malas paksa...

Berhenti..

Pejam mata..

Lalu......








Tidur lebih baik.....

Ingat, jangan berdengkur!!


Selamat malam...


Bismika Allah humma ahyaa wa'amut...






Notakecik : sesungguhnya aku rindu nak bermadah.. kalau dulunya idea mencurah2 ke ladang gandum... tapi sekarang bila otak berkarat, nak asah pun tiada daya..

Published with Blogger-droid v2.0.9

10 comments:

  1. otak berkarat kena asah bakat... eh? asah otak boleh?

    ReplyDelete
  2. sila asah..tapi akak tak reti madah2 ni..sebab akak bukan sorng madah pujangga...wahhh....

    akak tak kenal pun dr. notts tu, tapi dia datang 'rumah' akak so jadi kenal lah dari situ...baru nak kenal.... :)

    ReplyDelete
  3. Betuuuul! Skang nak bermadah sket idea tak datang pun. Mood bermadah yg dulu tu dah takde kut. Hehe

    ReplyDelete
  4. puitis sungguh ayat mu kak. hehee

    tap, kalau dha penat sangat, ter-berdengkur jugak. hehe :D

    ReplyDelete
  5. asyik bermadah je ni kak... wahhhhhhhhh

    ReplyDelete

Tuan blog makin malas..mahap kalau tak reply komen.. tapi janganla mogok tak nak komen entry ye.. mekasehhhhhh

CozyBaby

Adik Manis Siti Kektus

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Blog MizzTina Designed by azhafizah.com