Feb 4, 2013

Mak Ayam

Assalamualaikum wbt..


siyesli aku tak dapat dah reply komen korang.. malas.. hahaha..*keji perangai*..


aku rasa bertuah sungguh la sebab aku sesiap setting comment moderation kat ruang komen aku.. sebabnya, tiap kali aku nak publish komen engkorang, mesti ada je komen pelik bin ajaib.. 


kali ni, komen yang erkkkk...
  kau hengat aku mak ayam... ehh, ke ko yang mak ayam.. bohsia?? cikaro?? so, waniey ke wana ni?? hahahaha.. dah la no sama, nama lain lak.. tu pasal aku setting comment moderation..tapis mana komen yang boleh dipublish..

ada jugak pesen cenggini kan.. nak buat laka² pun, berhagak ye dik nonnn... kang aku tepon betul² pahtu bacakan yasin baru hang tau.. nak lagi sedap, aku talkinkan je..

tah pape la maknusia skang.. *kemain ejaan*



notakecik : mengantuknyaaaaaa

41 comments:

  1. bukan tina memang tak rajin ke balas komen? ha haha...
    dik, publish je nombor phone tu kat tandas2 awam, area2 public..nak sangat kan jadi anak ayam kan? tapi kalau nak baca talkin pun bagus jugak tu....

    ReplyDelete
    Replies
    1. wakaka..jujur akak ni, sy suka.. tgk mood gak kak nk reply.. :P

      hahaha..ikutkn hti nk je publish td.. tp mcm kejam sgt.. bagus kak eh.. ok, nt sy call n bacakan talkin.. bg insaf sikit..

      Delete
  2. waahhhh teruknya bukan spam ke semua ni??

    ReplyDelete
    Replies
    1. x kak..mmg dia komen.. komen kat entry "blogger bohsia".. maybe dia cri "bohsia" kt tenet, kuar lak blog sy.. tu yg komen mcm tu..

      Delete
  3. sama la..mengantuk jugak..tapi ni bukan sebab mak ayam..ni sebab kucing..grrrrr

    ReplyDelete
    Replies
    1. biasanya yg buat camtu org lelaki..jenis nk aniaya ex-gf or ppuan yg dia xdapat tackle..:D

      Delete
    2. hoh, mcm tu lak.. keji sgt perbuatan tu tau.. haishhh

      Delete
  4. huhuhu...ade jgk org camni yew...wak amik no.tpon tu trus sound jew dia...baru padan muke...tp idea wak bce yasin tu ok jgk hahaha

    ReplyDelete
  5. alahai... pelik2 betul manusia sebegini kan... ada juga!

    ReplyDelete
  6. pelik2 jerrrr.. hehe kalau iima da letak kat fb ke hp no dorg..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha..ingt nk buat mcm tu.. tp mls la layan..

      Delete
  7. hahahaha pengkid nk ngejas ko tu dik

    ReplyDelete
  8. komen gangguan gegegegege.... x suke x suke....

    ReplyDelete
  9. hahahaha...siap tggl no fon tu..adoiii la bdk2 zaman skrg

    ReplyDelete
  10. Hi! mak ayam...hehehe...ada juga komen mcm tu yer...haishhhh...

    ReplyDelete
    Replies
    1. haiiiii..kekekeke.. mcm² yg masuk kak..

      Delete
  11. ha.. ha.. der gak orang cam gini...

    ReplyDelete
  12. opp..patutlah sesetengah blogger setkan approval utk komen mereka..

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup, sbb tkt msuk komen yg xsepatutnya... :)

      Delete
  13. bengongnye lahai masing2..gitu pun boleh ker?..hahaha

    ReplyDelete
  14. cikaro cari gigolo hohoho. femes kau Tina, kau jugak dorang tuju.

    ReplyDelete
  15. gilalah. dahla kat entry itu hahaha

    ReplyDelete
  16. hoihhh buat malu nama wana je. tak gune ini budak. hahahahaha!

    ReplyDelete
  17. akak hot. tu yg dia bagi no hp. haha

    ReplyDelete

Tuan blog makin malas..mahap kalau tak reply komen.. tapi janganla mogok tak nak komen entry ye.. mekasehhhhhh

CozyBaby

Adik Manis Siti Kektus

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Blog MizzTina Designed by azhafizah.com