Feb 14, 2013

Merojak | Meroyan

Assalamualaikum wbt...


14 Februari...hepi valentine!!! *lempang laju²*.. wakakaka.. aku pun lupa hari ni hari mende alah tu.. nengok fb baru la pasan.. tah pape la.. siap ada invite aku untuk beli teddy bear bagai.. ko hengat aku sambut ke?? 

hari ni 1st day keje setelah berhari² coti CNY.. konon semalam nak update blog, tapi tak leh sebab tenet macam harem.. sampaikan aku duk wassap dengan Cik Mot pun berkurun baru sampai mesej tu.. siyes givap.. terus off tenet.. maaf kak!!!

aku baru terbaca entry orang tu yang katanya beliau eksiden.. takziah ye.. semoga cepat sembuh.. 

hari ni opis seakan sunyi.. atau aku memang khayal pun tak tau la.. 

buka je dashboard, fuhhh..banyaknya komen nak kena publish.. nak kena reply.. nak kena jejak balik.. nanti aku bw sesatu ye.. bagi masa.. banyak woooo... kang kata aku sombong lak.. LOL

semalam hampir melanggar bontot myvi yang dipandu kakak gelabah.. aku hape lagi, tekan hon sekuat hati.. yang bengangnya, dia terus statik kat tetengah jalan.. ke tepi la hoi, aku nak lalu.. dah la main undur je tak tengok keliling.. sakit pulak hati kita ni..

balik kampung serupa tak balik.. berjalan je kejenya.. sakit badan...

eh, ada cerita lagi beserta gambar.. nanti aku sambung.. ni kira warm up je dulu.. miahahaha..


okbai



notakecik : jejari aku bengkak semacam ni pesal??

24 comments:

  1. lama mk cuti mesti byk kisah nk cite kt blog.

    ReplyDelete
    Replies
    1. xbyk la kak..kisah merepek je.. ahaha

      Delete
  2. x sabar nak baca cuti raya ni pergi mane hehe...

    ReplyDelete
  3. rara pon skrg ni xpenah ingat hari valentine.yelah sejak dh ada anok ni.hehe

    ReplyDelete
  4. wieeeee selamat kembali ke gagang. miss u too. hehehe take it easy, pelan2 blogging.

    ReplyDelete
    Replies
    1. miss u three..four.. ehhh..hahaha.. baiklah, try to pelan² dh ni..

      Delete
  5. wina pun sama..sunyi je opis nie

    jalan pun lengang lagi..rasanya next monday baru back to normal kot

    ReplyDelete
    Replies
    1. kann..maybe isnin bru ok.. ni pun mood keje xde..

      Delete
  6. ahahha macam2 kisah ye ..
    akak tuu gelabah tuu
    org baru dpt lesen dikk ;)
    kita lah kena sabar banyak ekeke

    opis akk pun sunyi , semua cuti seminggu nie , minggu depan baru ada org huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. tula kak, gelabah kot.. sy double gelabah..hahaha...

      kt sini ada org, tp semua msh xde mood keje

      Delete
  7. Assalamualaikum tina, aah sheila pun baru perasan sebab tengok kalendar tadi. hee. takda maknanya nak meraikan hari ini. sila pandu secara berhemah ye tina. be carefull always!

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam... kann, xyah nk celeb sgt.. oryte!!

      Delete
  8. mujur xlanggar..mesti jantung laju gile kan time tuh..plus ngan kehanginan lagi...;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup, rs nk tercabut jantung ni.. klu langgar, masalah la..

      Delete
  9. bengkak terlebih berjalan ke terlebih mkn ni .. uric asid lebih tu ....

    lain kali die benti gitu buka tingkap baling botoi ....

    ReplyDelete
    Replies
    1. dedua kot.. hahaha..

      ikutkn nk baling bom je..:P

      Delete
  10. eeaahh...valentine ek...halamak..dah malam baru perasan..heheh...patut ar tadi gi bank nampak orang jual bunga tepi jalan..ape kejadah nyer tak terhengat pulak...;p

    ReplyDelete
  11. mana ada merojak meroyan.ini cerita. hehe. namee pun kadang2 takut orang chopsombong sebab tak dan nak jejak balik. tu lah namee buat post buka bloglist tu. untuk sesape yg sudi nak kawan dgn namee tp yg pelik tu siap yg dah tak update setahun pun bg link. haiyo tak paham...

    ReplyDelete

Tuan blog makin malas..mahap kalau tak reply komen.. tapi janganla mogok tak nak komen entry ye.. mekasehhhhhh

CozyBaby

Adik Manis Siti Kektus

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Blog MizzTina Designed by azhafizah.com