Feb 6, 2013

Perogol Bersiri

Assalamualaikum wbt

mesti ramai yang dah baca paper kan.. pasal Rambo Bentong tu..

biadap..kuajo..keji..jijik..semua la..

hambek ko!! ko rogol budak bawah tahun.. 17,16,8.. ya rabbi.. belum pulak kes meliwat.. dah tu siap guna pisau rambo ye.. woii, yang ko rogol tu budak.. sah² tak terdaya nak lawan, lagi kau guna pisau..


hambek, kena penjara 115 tahun.. belum masuk tang sebat lagi.. leper la pungkoq hang.. tu pun kalau panjang umur.. dibuatnya mamtik dalam penjara?? lagi bagus.. ohhh, emo pulak..

nafsu buaya ke sampai budak kecik pun nak dirogol tu..

46 comments:

  1. pi tengok contoh bontot orang kena sebat kat blog mazidul..oooh tidakkkkkk.....

    gila laa mamat bentong tu..harap dia insaf laa..tak insaf lepas ni, harus dibunuh sajer..

    ReplyDelete
    Replies
    1. xnk la kak..dl dh tgk dh..wuwuwuwu..

      klu xinsaf, rejam sampai mati..

      Delete
  2. Ada tgk berita mlm tadi. Lama betul kena penjara.

    p/s: Nak ker sambal tu? Meh dtg sek 7 ☺☺

    ReplyDelete
    Replies
    1. elok la lama kak, blm tentu dia blh kuar..


      p/s : boleh ke?? hehe

      Delete
  3. tak tengok berita and tak baca paper.
    ni baru nak baca.
    Ape ke bangang nya jantan ni.
    eiiiiiiiii saket nye hati !!

    ReplyDelete
  4. watpe nak hukum penjara sampai 115 thn patut hukum gantung jerk, byk kos nak guna kalau penjarakan dia kak !!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha..nk kasi dia terseksa dl..klu gantung trus, dia xrs seksa.. at least kena sebat..

      Delete
  5. isk... sampai macam tu sekali nafsu manusia.

    From,

    Nasz

    www.mohdnaser.com

    ReplyDelete
  6. assalamualaikum tina, sedihnya Ya Allah tengok kekejaman lelaki akhir zaman ...
    sula bontot perogol tu biaq hilang bontot jadi OKU

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam.. mmg sedih.. gelap ms depan kanak² tu..trauma lg.. sula pun ok gak kan..

      Delete
  7. Akak geli nak baca berita ni..ikutkan emo akak ni hukum gantung je...teruk sangat.

    ReplyDelete
  8. aku raser yg rogoltu die..tp nafsu tu pedamping die yg punye..huhuhuhhu...kene hukuman tu lamer sikit terseksa..kalu kene hukuman gantung mandatori, seksa kejap je.trus mati..

    ReplyDelete
    Replies
    1. katanya wktu tu dia mabuk..gila btl.. yup, btl..lama² bg dia terseksa.. xpun kena rogol gak dlm penjara tu.. wakakaka..

      Delete
    2. Kalo die jambu mesti kene rogol ..hihihi..

      Delete
  9. org xbetul nih..ptt rejam je sampai mati..huhu

    ReplyDelete
  10. ade jugak tgk berita..muke mmg muke jahat kut..geli tgk misai die..kesian tau bdk2 tuh..biar terkeluar daging punggung die..nie baru balasan dunia...ishhh, tetibe naik marah plak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. muka nk kena sepak laju².. geram kannn

      Delete
  11. jahat ... aku inga rambo bentong tu perampok...rupenye perogol tak dgr berita bebtui mlm semalam

    ReplyDelete
    Replies
    1. merogol pastu gunakan pisau..kuajo kann

      Delete
  12. 115 tahun? wat membazir beras je..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe..mknn dlm penjara xsemestinya nasi sentiasa..

      Delete
  13. Buaya pun tak rogol sesama mereka wei.. mmg keji giler la jantan ni.

    ReplyDelete
  14. ishhh emo tau baca berita ni. roogol budak kecik......kesian umur 8 tahun pun nak rogol

    ReplyDelete
    Replies
    1. ni la dia syaitan bertopengkan manusia.. budak kecik pun dia bedal.. gila..

      Delete
  15. setuju kata mila ahmad dan cik nana.. sepatutnya hukum gantung terus..

    ReplyDelete
    Replies
    1. klu hukum gantung, xrasa terseksa.. hehehe

      Delete
  16. takut. huhu. mana2 nak pegi kalau tengok muka orang semacam scary je terus lari

    ReplyDelete
    Replies
    1. sm mcm akak.. mcm² akak fikir.. nk kuar sensorang pun xbrani..

      Delete
  17. takde hati perut sungguh la org sekarang ni ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. xde perikemanusiaan.. perangai mengalahkan iblis..

      Delete
  18. muger2 negara akan tetap aman damai sejahtera sentosa senantiasa..,aminn

    ReplyDelete
  19. astaghfirullah !! :/ kenapa dunia macam ni....ya Allah takutnya !!

    ReplyDelete
  20. macam tahap orang gila tak ada akal dah ni. ish3.

    ReplyDelete
  21. baru tahu sal ni.. apa ke hal nya buat camtu.. rasa mcm dia psiko sgt lak.. erkkk

    ReplyDelete

Tuan blog makin malas..mahap kalau tak reply komen.. tapi janganla mogok tak nak komen entry ye.. mekasehhhhhh

CozyBaby

Adik Manis Siti Kektus

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Blog MizzTina Designed by azhafizah.com