Feb 3, 2013

Salah tempat

Assalamualaikum wbt...

Util now aku tak boleh tidur.. kepala berdenyut sakan.. penangan berjalan tak hengat donya hari ni..

Pastu lagi gila bila aku teguk neskepe memalam buta ni..bagus sangat tina!!!!

Tadi aku pegi Nilai..kunun nak hapdet setegrem place tu..

Tangkap gambo...kuar lak tempat lain..

Berkali refresh, sama gak.. Nilai bertukar jadi Labu gitu...

Labu pun Labu la... asalkan dalam malaysia lagik... hahaha..

Ok, nunite...



Notakecik : kang aku hantuk kepala ni ke dinding, sia2 je tau.. arghhhhhhhh

Published with Blogger-droid v2.0.9

10 comments:

  1. Labu masak lemak kunen. Togak neskape memalam nyer kenafer? Hehehe esok masih cuti... tak tdo malam ni pun takpa.

    ReplyDelete
  2. bengong kot hp tu? hehehe.

    From,

    NASZ

    www.mohdnaser.com

    ReplyDelete
  3. haha nilai jadi labu..hantam ja la labu...

    ReplyDelete
  4. Labu? Nangka ada tak kak hehe...

    ReplyDelete
  5. Labu dgn Nilai jauh ko? maap yo, den ni xbiaso tompek2 kat nismilan..

    ReplyDelete
  6. cabut kepala, hentak kjap. pastu pasang balik.. ok tak?? =P

    ReplyDelete
  7. wiwit. sekurang2 nya ada instagram.:P

    ReplyDelete
  8. masak labu pun sedap tina..LABU tu kt ner sbnrnya

    ReplyDelete

Tuan blog makin malas..mahap kalau tak reply komen.. tapi janganla mogok tak nak komen entry ye.. mekasehhhhhh

CozyBaby

Adik Manis Siti Kektus

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Blog MizzTina Designed by azhafizah.com