Feb 6, 2013

Tahu Punca | Membebel

Assalamualaikum wbt


Tak tau apa masalah BB ni.. simbol BB yang sepatutnya muncul, hilang macam tu je sejak semalam.. kalau tak ada sign tu, maknanye tenet tak ada la kan..nak kata BIS dah habis, lama lagi kot.. bengang betei.. nak whatsapp pun tak xleh.. kena gak gunakan enpon gabak tu.. pasrah..
tengok, tak ada kan sign tu?? sape pakai BB mesti tau.. atau ini masalah maxis?? sebab ramai gak kata tenet maxis ada problem.. heyyyy, mak sakit jiwa tahuk!!! bazir RM20 sebulan renew bis kalau tenet dah masuk 2hari tak boleh guna..


Hari tu kan aku ada buat entry kabor aku ada resdung.. aku lama fikir apa punca aku duk bersin² tetiap pagi.. sakit² kepala bagai.. sebab aku makan collagen.. bijak tak?? bijak tak?? 

aku ni pun, dah tau ada alergic, g miang gatal telan gak marine collagen tu ngape.. vunguk vetul la....
aku dah telan Felinna ni sepapan lebih.. lebih kurang berbelas bijik.. patutla semacam je idung aku..  dan skang, aku dah tukar..aku makan VCO pulak.. sekali lagi, mak pasrah.... salah diri sendiri kannnnn

okbai




notakecik : siyesli minggu ni rasa malas hamat nak keje!!!

29 comments:

  1. akak saya xpakai BB so xtau tapi setahu saya kalau takde lain 3G internet memg xboleh guna...

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg xde pun dik.. 3G tu hiasan je.. haha.. BIS yg xde..

      Delete
  2. kenapa kalau pakai kolagen tak elok ke??

    ReplyDelete
    Replies
    1. bkn xelok kak..sy ada seafood alergic, collagen ni 100% marine collagen...so xsesuai..

      Delete
  3. saya pakai bb gk mmg 2 3 hari ni prob jgk bb saya tak ley bbm.. nak kata maxis prob saya pakai celcom kak...

    resdung mmg tak ley mkn collgen ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeke.. ntahla, ramai gak merungut pasal bis ni..


      xleh dik..tp xleh mkn marine collagen je la..

      Delete
  4. henpom laki aku pong slalu gitu...
    xtaula prob pd bb @ line..laki aku gune celcom..
    pas sehari suntuk oklar...huhuhu

    ReplyDelete
  5. bukan user BB so x boleh membantu tapi ade nampak kawan kat FB cakap benda sama..pasal BIS tu

    ReplyDelete
  6. tak guna BB la...xdapek nak nolong eh
    oo..mybe collegen tu tak sesuai ngn awk kot..

    ReplyDelete
    Replies
    1. xpe..xpe.. hehe..

      mmg xsesuai..marine collagen xsesuai dgn org yg ada alergic ni..

      Delete
  7. akak pakai sabun susu beras...erkk ada kena mengena tak...lalala

    ReplyDelete
    Replies
    1. best x kak pakai? sy dl pakai sekali je..

      Delete
  8. tak semua product sesuai untuk kita yer..
    tapi VCO tu kelapa dara jer... pun tak sesuai?
    ok akak tak pakai BB, akak pakai public phone jer...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kelapa dara tu sesuai, xde masalah pape..

      haha..ngade..

      Delete
  9. BB memang byk problem kot. Ramai juga yg komplen. Bos akk...dia nyer contact no suma hilang.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hoh, ilang?? jgn la sy punya pun ilang..

      Delete
  10. akak sape yang pakai maxis untuk bb memang banyak problem la. kawan opis kite ni asyik je membebel pasal maxis. kene tolak kedit lah itu lah ini lah. hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahah..nk buat acane.. mls nk tkr no..

      Delete
  11. Dia soh tuko hengpong baru kottttt
    Aipon lima??? =)

    ReplyDelete
  12. ohh pasai ni ka. baru kat entry yg ke depan kamu ni akak cakap nak try colagen. cancel balik. hahhaa

    ReplyDelete
  13. x pakai bb x tahu huhu. semoga resdung akak cepat elok :)

    ReplyDelete
  14. tak pki bb.. tapi member2 ramai pakai. jelous seyh online free. hahaha.. Komuniti Blogger Malaysia

    ReplyDelete

Tuan blog makin malas..mahap kalau tak reply komen.. tapi janganla mogok tak nak komen entry ye.. mekasehhhhhh

CozyBaby

Adik Manis Siti Kektus

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Blog MizzTina Designed by azhafizah.com