Feb 1, 2013

Terjun pun boleyyyyy

Assalamualaikum wbt..


segala mala komen korang haku tak dapat reply... sedey!!!



nih aku nak share satu gambar.. dak opis aku la duk tag aku kat facebook..


 kredit to opismet aku, si Rahman...



LOKASI : SEKSYEN 8,BANDAR BARU BANGI

aku biasa dengar HARGA RUNTUH je.. kali ni lain dari yang lain.. HARGA TERJUN pulak.. pasni mesti ada HARGA TERJUNAM.. 

aku ingat air je terjun.. wakakaka.. so apa lagi, wagra bangi sila la shopping kat sana.. 

sekian..


notakecik : penat..penat..penat..otak!!

15 comments:

  1. harga terjun untuk barang apa tu? jauh sangat la plak nak pergi. huhuhu.

    From,

    Nasz

    www.mohdnaser.com

    ReplyDelete
  2. hahhahhahahaa makin deras duit mengalir gamaknya kan hehehhe

    ReplyDelete
  3. Erk! Harga tu macam nak bunuh diri je siap terjun bagai? Hahaha! Kat Indon pernah terbaca "Sale. Harga Goyang Maut" Indon takleh lari drpd dangdut gaknye. Hakhak! :P

    ReplyDelete
  4. hehehhee terjunan harga itu sangat memikatkan hati.

    ReplyDelete
  5. hahaha..mcm ni pun boleh??? haish...

    ReplyDelete
  6. ahahha janji org dtg singgah ..
    tgk pun jadilah kann
    kena kreatip dlm hal2 macam nie ;)

    ReplyDelete
  7. harga terjun pon ade jugak..first time dengar ni..haha

    ReplyDelete
  8. harga dah dinaikkan terlebih dahulu sebelum diterjunkan..huhu

    ReplyDelete
  9. Heheh...punyer ar nk nmpk kelainan..;p

    ReplyDelete
  10. eh harga terjun pun ada?sah yang buat banting ni fail bm hehehe

    ReplyDelete

Tuan blog makin malas..mahap kalau tak reply komen.. tapi janganla mogok tak nak komen entry ye.. mekasehhhhhh

CozyBaby

Adik Manis Siti Kektus

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Blog MizzTina Designed by azhafizah.com