Mar 27, 2013

Susah Senang

Assalamualaikum wbt..


nampaknya, seminggu sekali la aku update blog.. ramai dok tanya mana aku pegi.. tak kurang gak yang rindu kat aku.. ehhh, rindu bebetul ke memain tu?? aku pun rindu korang jugak.. korang la kawan aku kannnn...


lately ni banyakkkkkkkkk sangat benda aku kena buat.. bukan aku sorang la yang buat,  ada gak yang tolong, adik beradik aku, family aku...sedara mara aku.. lebih² lagi encik beliau.. rasanya ada la sorang dua kawan blog yang aku dah bagitau sebab apa aku sebok mak jemahhhhh sangat.. dan baru aku tau macam mana rasanya,tak menang tangan weyhhh...


pasal keje lak, tak leh aku duk diam..ada je benda kena buat.. set up projector la.. printer problem la.. buat itu.. buat ini.. aiyakkkk... badan aku ni kalau boleh dibahagi², aku buat dah.. ni pun aku ngah cari orang yang pandai mengurut.. urut tradisional.. ada tak?? ada tak?? 


bila macam ni, nampak la sape yang boleh rasa susah senang sama² dengan kite.. terima kasih semuaaaaa...


btw, makin lama makin berbulu mata haku nengok orang² besar kat opis ni.. istighfar banyak²...


okeh, nanti ada masa aku update lagik.. manyak kije lorr





notakecik : one step closer

22 comments:

  1. Assalamualaikum tina. bawa bersabar banyak2 ye. insyallah semoga dipermudahkan segala urusan awak :)

    ReplyDelete
  2. semoga dipermudahkan segala urusan

    ReplyDelete
  3. akak...

    dah lama eka tak berblogging sejak komputer rosak..
    ni dah baik barula boleh berblog..
    ape je ye yg eka tak tau..

    pape pun harap akak sabar banyak2 tau

    ReplyDelete
  4. tina gi mana lama xupdate? prepare utk kawin ke?
    abaikan ttg opis tuh.akak kat opis ni pun rasa cam nk benti keje je kalu ingatkan karenah2 diorg nih!! grrrr

    ReplyDelete
  5. Sibuk nak kawin ker ni ☺☺

    Smoga semua urusan dipermudahkan olehNYA.

    ReplyDelete
  6. Rindu gak
    Nak naik pelamin ke teww? :)
    Moga dipermudahkan segalanya ye

    ReplyDelete
  7. biaselah...pelbagai ragam kat opis nie

    ReplyDelete
  8. akak nak tunang ke nak kahwin ni...hehe !!1 :Dsabar kak. Allah maha adil :)

    ReplyDelete
  9. mcm busy prepare majlis kahwin je..wahhh..best best best :)

    ReplyDelete
  10. haha..sabar ajelah..pe leh wat

    ReplyDelete
  11. heheheh rara pon sama.bz yg hamat.hmm sabo jelah.

    ReplyDelete
  12. nak tunang dah eh. haaaaaaaa. hihihi

    ReplyDelete
  13. assalamualaikum mizz...wah dah lama x singgah sini dengar dah nak ke alam yg baru apa tu tunang or nikah ni...:)

    ReplyDelete
  14. Insya Allah.moga dilancarkan segala urusan yer dear. orang2 besar kat office tu, u pandang kecik2 sudah. hehehehe ignore them for now, focus on ur "baby project" for now ihihihi. Congratulations again, so happy for u.

    ReplyDelete
  15. lama gila tak singgah sini. cun sangat dah blog ni. suka tengok :) header pun menawan ;) hihihi

    ReplyDelete
  16. berbulu?? hehehe faham2 sabar aje la..

    ReplyDelete
  17. haaaaaaa...nak kawen eh??
    ptut jarang2 nmpk jln2 belog kite :p
    anis doakan semuanya dpermudahkan :)
    jgn seteresss ye

    ReplyDelete
  18. ohhhh. akak nak akwen dah ea. patotlah akak tanya bila nak jumpa akak. -_-


    bulan ni pon kite tak update bnyak. laptop rosak.

    ReplyDelete

Tuan blog makin malas..mahap kalau tak reply komen.. tapi janganla mogok tak nak komen entry ye.. mekasehhhhhh

CozyBaby

Adik Manis Siti Kektus

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Blog MizzTina Designed by azhafizah.com