Apr 18, 2013

Baru

Assalamualaikum wbt...

entry aku ni pending sengah jam lebih tahuk.. ada je yang mengacau duk pompang pasal politik.. bosan!! bosan!! hah, rasa nak nyanyi lagu Stacy pulekkk...

sejak semalam, aku dah tukar department.. tapi aku sendiri tak sure kekal atau sementara.. aku dah rasa macam bola pulak skang.. ke atas.. ke bawah.. ke depan.. ke belakang.. siyesli menguji sabar dan emosi aku.. sangat psiko.. 

aku tak update blog bukan sebab malas.. tapi sebab otak aku penat.. hati aku sakit.. tapi sabar je la.. 

so, kat dept baru ni, aku rasa hepi.. wakakaka.. sebab aku bukan duk main ofis lagik.. tak mengadap bos lagik.. hati manyak sinang.. sebelum tu, nak mohon mahap kalau ada sesape anta chat kat fb.. aku jarang buka.. mahap la sangat.. 

skang ni aku nak kena biasakan diri pulak dengan suasana baru.. agak senak gak.. nak atau tak, kena jugak.. pasrah.. 

feeling baru yang melanda aku skang ni lak, mengada melampau.. 

ok, idea ilang dah.. bikin spoil la...


okbai




notakecik :  makin hari makin sayang.. wink..wink.. ^_^v

19 comments:

  1. Selamat menempuh dept baru & suasana baru. Mana tahu coming soon tempat kerja baru plak ☺☺

    ReplyDelete
  2. wink wink... yeayyy better for u, better for all, kejap jer senak kat new place, fikirkan yg disayang itu hihihi. Miss u dear.

    ReplyDelete
  3. macam lama je xnampak akak update....

    ReplyDelete
  4. suka perubahan jugak tp perubahan yang kite suka la :)

    ReplyDelete
  5. all the best kat tempat baru ye dear

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum tina. patutlah tengok awak hilang lama sangat. take ur time dear. jangan stress sangat tau :)

    ReplyDelete
  7. Bhijrah ada baiknya..leh dpt prngalamn..eiii x suka klau org sembang psl politik..:)

    ReplyDelete
  8. ok la tu kalau tukar dept boleh suaikan diri kan...all de best ye :)

    ReplyDelete
  9. makin sayan?.. hihi.. siapakah?

    ReplyDelete
  10. patut la lama tina menyepi, rupa dah pindah dept baru.

    ReplyDelete
  11. slamat bertugas di dept baru...kad jemputan mane?..hehehe..

    ReplyDelete
  12. x pe kak..rehat dulu dari blogging ye. rindu lah akk

    ReplyDelete
  13. smoga sis happy je ditmpt bru ye..

    ReplyDelete
  14. bestlaaa koooo..hahahah.hye tina~!!

    ReplyDelete
  15. department baru ni....suasana baru..mood baru ! :D

    ReplyDelete
  16. Assalamualaikum... errr apa dah jadi??!! Buah nangka dh jadi cempedak. Aiyoyo... selamat menempuh suasana baru... hehe

    ReplyDelete
  17. selamat berpindah ke dept baru kak,,moge semuanya hepi2 n best2 belaka=)

    ReplyDelete
  18. nampak sonok je tu kak.. suasana baru dan hope semuanya lagi bagus kan

    ReplyDelete

Tuan blog makin malas..mahap kalau tak reply komen.. tapi janganla mogok tak nak komen entry ye.. mekasehhhhhh

CozyBaby

Adik Manis Siti Kektus

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Blog MizzTina Designed by azhafizah.com