Apr 29, 2013

Bersyukur

Assalamualaikum wbt...


Mencuri sedikit masa nak update blog.. 


Jumaat tu balik kampung.. see, semakin kerap balik kampung untuk uruskan banyak hal dan Alhamdulillah, tinggal perkara² kecik je yang tinggal..

semalam masa otw balik sini, kami hampir berlanggar.. aku tidur² ayam tapi bila dia brek mengejut, terus aku bangun.. sedar² dah berhenti kat tetengah lane highway.. dalam keadaan hujan lebat menggila, ada kereta bertembung dan kete tu maybe breakdown.. klu aku yang drive, rasanya aku dah langgar dah... cuak sangat².. belakang kami banyak lagi kereta, bas lagi.. 

pagi tadi lak, dua kali mengelak kereta yang tetibe bertukar lane tanpa bagi isyarat.. yang ni pun aku hampir tersembam kat dashboard.. nak marah pun tak guna, bukan dia dengar.. aku pun salah gak sebab tak pakai sit belt.. 

bersyukur sebab tak ada apa² berlaku.. tapi tu la, malang tak berbau.. mohon dijauhkan la.. 



arghhhhhhhhhhh, bz la!!!


okbai



notakecik : pinjam tangan

13 comments:

  1. assalamualaikum tina.. rindu nk baca entri awk membebel. hehe be carefull dear, selalu sgt awk hmpir2 nk berlanggar kann.. wajib pkai seat belt tau :)

    ReplyDelete
  2. moral of the story..save drive and buckle up ur sit belt :D

    ReplyDelete
  3. fuh darah manis tu .... seb baik tak terhentak muka klu pengantin lebam lah .. huhuhu

    ReplyDelete
  4. jaga diri baik2 sis..betul malang tu tak berbau..tapi,kita boleh elakkan...in shaa Allah

    p/s : tp kdg2 dh b'hati2 pun masih boleh b'laku jgk disebabkan kecuaian orang lain kan..sabar jelah..

    ReplyDelete
  5. haishhh kuss semangat dibuatnya. Mujur kan....mujur.

    ReplyDelete
  6. akak,darah manis ni.. mohon berhati2 ya kak

    ReplyDelete
  7. aih, jgn macam2 kak. nak dekat majlis dah ni. bawak kereta elok2 tau. :)

    ReplyDelete
  8. assalamualaikum mizz...jaga diri baik2 yer...mizz nak kawin ke bln depan ni? nak juga pi kalau ada masa nanti...;)

    ReplyDelete
  9. tag awak untuk giveaway ini :

    http://www.mohdnaser.com/2013/04/giveaway-by-miss-bella-razali.html

    From,

    Nasz

    www.mohdnaser.com

    ReplyDelete
  10. tak sabar nak tengok adikku ini naik pelamin..mesti pengantin paling comel tahun ini hehehe..

    jg diri ye tina, moga dipermudahkan..

    ReplyDelete

Tuan blog makin malas..mahap kalau tak reply komen.. tapi janganla mogok tak nak komen entry ye.. mekasehhhhhh

CozyBaby

Adik Manis Siti Kektus

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Blog MizzTina Designed by azhafizah.com