Apr 9, 2013

Gelombang..

Assalamualaikum wbt...


Hari ni baru keje.. semalam bercoti uruskan hal kat peribadi dan Alhamdulillah dah selesai.. mekaseh kawan sebab tolong dan tak perlu tunggu nombor giliran.. wakakaka.. 

balik kampung, macam² kaler bendera tersebar koooo.. biru ada, hijau ada, putih ada...semua ada.. maklum la, dah nak dekat² ni, gelombang makin kuat la.. ye dak??

cuma aku tak berapa nak paham kat sini.. ngape blog aku ada dalam bloglist blog yang kuat politik?? heyhhh, blog mak ni blog merepek je tahuk.. tetibe je kan.. sah² blog mak kaler pink.. *eh, ada kaitan ke?*


suka ati la.. bukan ada mende pun dalam ni.. 

btw, skang aku ngah operasi mendelete gegambar kat dalam blog.. buat sikit dah ngantuk + bosan.. banyak betul entry aku.. jenuh nak godek satu².. nantila, rajin aku sambung lagi..

okbai



notakecik : mengantuk..mengantuk...

14 comments:

  1. kek umah omak nie ponuh dongan kaler biru...abah ekau nak gantung bendera biru tuh kek serambi...omak ckp, gantung laa klu nak tgk api mjulang naik sluruh blok nie..muahahaha....

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum. ehh nape nak deleted gambar? merata tempat skrg penuh dengan bendera je. ahhahaha

    ReplyDelete
  3. yang hantar sms suh undi-undi tu kak pun ada jugak.

    ReplyDelete
  4. sebab nak delet gambo kak???

    ReplyDelete
  5. dear, kalau nak delete gambar paling senang buka "google+ photo" u, delete dari sana sekali harung jer semua album gambar u yg kat blog ni depa simpan situ ;)

    ReplyDelete
  6. bendera2 tu kalau dikumpul2 dah boleh buat kain baju raya dah huhu

    ReplyDelete
  7. bulat je mata tengok kaler2 itu kan haha

    ReplyDelete
  8. banyak jugak dorang ni peruntukan utk bendera je kan, hehhehe

    ngapain mau delete gambarnya kak ? akak ok tak ni. :)

    ReplyDelete
  9. tina, akak dah jemput tina kann...
    no hp tina anak akk dah terdelete.
    nnt confirm dgn akak yer.

    ReplyDelete
  10. pesal ko delete gambo ko ....

    ReplyDelete
  11. haaaaaaa aku tau nape ade dlm bloglist tu... die nk buat bakal bini nomot 2 die klu die menang kot .... hahahha

    ReplyDelete

Tuan blog makin malas..mahap kalau tak reply komen.. tapi janganla mogok tak nak komen entry ye.. mekasehhhhhh

CozyBaby

Adik Manis Siti Kektus

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Blog MizzTina Designed by azhafizah.com