May 20, 2013

Aku Terima Nikah

Assalamualaikum wbt


perghhh..payah betul nak mulakan entry ni.. cuti tak sampai 2minggu, naik keje manyak kije kene buat.. acane aku nak pegi hanimun ni?? wakakaka...


okla, tak perlu nak membebel panjang.. hari tu aku ada up entry yang aku dah jadi isteri orang kan..


pada tarikh itu..jam itu..hari itu..aku selamat dinikahkan dengan pasangan pilihan hati aku.. banyak halangan untuk kami nak pergi sejauh ini.. biasala, dugaan.. memang ramai yang terkejut sebab katanya kami senyap².. plan tu dah lama.. tapi takkan la aku nak gebang kan.. tak nak la.. even mak aku pun pesan, jangan diceritakan sana sini selagi belum berlangsung..


Alhamdulillah..sampai jua tarikh itu...

Dengan sekali lafaz, aku sah menjadi isteri kepada encik beliau.. syukur... syukur... betapa berdebarnya masa tu.. macam² aku fikir..


amacam, comel x inai aku.. tak sampai 2 hari dah ilang yang inai cecorak tu.. rimas.. kekeke...



comel tak kak tonnnn??? wakakaka.. aku ke ni??


hurmmm...setakat ni dulu ye..


sebelum tu.. maaf sekali lagi kalau ada yang terlepas pandang aku tak jemput.. aku tak hebahkan jemputan kat blog atas sebab tertentu.. maaf sangat².. bukan nak lupakan korang, tapi aku ada alasan tersendiri.. harap korang faham ye.. aku just buat event kat FB.. yang tak kawan dengan aku memang tak dapat la.. maaf tau!!! skang ni, doakan aku dan suami berbahagia dunia akhirat ye.. 

nanti sambung part bersanding pulak.. banyak keje la woiiii.. dan jangan sesekali tanya aku hanimun ke mana.. aku susah nak cuti.. blerghhhhh... nyampah!!



okbai




notakecik : boleh menarik nafas lega.. 

48 comments:

  1. assalamualaikum yangggg. tak kisahlah dah nikah pun kan. yang penting awak bahagia dengan suami tercinta. i like your wedding pictures! nice dear :)

    ReplyDelete
  2. kak ton comelll...eh tak tak..mizztina comel..tahniah yunk..smoga bahgia hingga ke syurganya...best tak kawen?..ekeke

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha...kak ton mmg comel.. thx dear... best².. hahaha

      Delete
  3. tak caye gambar last tu puan tina...

    ReplyDelete
  4. tahniah kak. happy for you. hehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. thx dear.. pasni turn eka lak..

      Delete
    2. This comment has been removed by the author.

      Delete
  5. alolo...comeinya sis..comei dr kak ton tuh..

    neway tahniah ye sis..selamat menempuh alam baru..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha..mrh kak ton nt..


      thx kak!!

      Delete
  6. sangat² gorjes mizztina kitewww :)

    tahniah & moga berbahagia hingga ke anak cucu & cicit & so on hehehehee

    ReplyDelete
  7. tahniah awak...welkam to da club huhu~

    ReplyDelete
  8. selamat pengantin baru ye ;)
    moga bahagia milik kamu berdua
    amin

    ReplyDelete
  9. tak puasssssnyer nak tengok gambar pengantin ni huhu..
    tak sabar nak tengok gbr sanding pulak..memang berubah betul muka ;)

    cantik adik MK ku hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. sambung tgk kt FB kak eh.. hehehe...


      mekaseh kak..

      Delete
  10. Tahniah!
    Selamat pengantin baru!
    Takyah hanimun jauh2
    Dalam umah sedrik pun blehhh haha! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. mekaseh..mekaseh... dh xbaru dh.. kekeke..


      tu la plannya..lg senang.. hahaha

      Delete
  11. akak berseri sangat hihihi..tahniah kak tina...

    ReplyDelete
    Replies
    1. thx mila.. malu lak akak.. hehehe

      Delete
  12. assalamualaikum mizz...selamat pengantin baru yer moga jodoh kekal hingga hujung nyawa...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam mama.. trm ksh mama.. insyaAllah.. amin..

      Delete
  13. Tahniah ye tina...maaf akak tak dapat hadir majlis awak sebab that day akak memang tak sihat betul, lemah semacam je..Selamat menempuh alam perkahwinan dan moga berkekalan bahagia selamanya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. trm ksh kak.. xpe kak...sy faham.. =)

      Delete
  14. lamanye da update blog..tgk2 da kawen..congrtz! ;D

    ReplyDelete
  15. congrate2 tina..comey sgt kak ton ni..

    ReplyDelete
  16. lain giler muka ko dik ... vavavava

    laki bini kurus la sepadan tp muka laki ko aku belum tgk smlm tak sempat nk telek kat FB sekadar nengok keta hitam tu je

    ReplyDelete
    Replies
    1. lain ke kak... kekeke..


      kurus sgt ni kak.. hahaha.. nt tgk la lg.. :P

      Delete
  17. akakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk dh kawen eh.xjemput saye pon.sedih!

    neway congrats kak.akk cantik sgt!

    ReplyDelete
  18. kak ton..dengki plak haku tgk wallpaper merah itam tu..hehehe
    nyway...congrate tina... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. weyhh, tu bkn wallpaper la.. tu tirai bilik je.. kakaka


      tq..tq

      Delete
  19. Selamat pengantin baru ye.. =)
    Semoga bahagia ke akhir hayat..aminn

    ReplyDelete
  20. Wiwiiittt. honeymoon kat rumah je lah kak. Setuo cantek2 letak bunga mawar atas katil siap ada lilin. Hahhaaa

    ReplyDelete
  21. Wiwiiittt. honeymoon kat rumah je lah kak. Setuo cantek2 letak bunga mawar atas katil siap ada lilin. Hahhaaa

    ReplyDelete
  22. Tahniah. Selamat menempuh alam rumahtangga sis ☺☺

    ReplyDelete
  23. akak!!tahniahhhh !!! : weeee..dah geng dengan saya ni ! hehe. geng bini bini. hehe

    ReplyDelete
  24. cantikkk!! dan nampak lain ei muka tuh.. wink2

    ReplyDelete

Tuan blog makin malas..mahap kalau tak reply komen.. tapi janganla mogok tak nak komen entry ye.. mekasehhhhhh

CozyBaby

Adik Manis Siti Kektus

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Blog MizzTina Designed by azhafizah.com