May 17, 2013

Bertukar status

Assalamualaikum wbt...


Akhirnya ada jugak entry.. ikutkn rasa hati memang malas nak update.. kekekeke.. malasssss memedang ko tina.. 

Okla.. entry ni bertujuan nak bagitau bahawa aku dah selamat dipuankan pada 11 Mei 2013.. gambar?? Nantila dulu.. ni pun update guna fon.. malas la nak on pc.. 


Terima kasih kepada yang sudi hadir memeriahkan majlis.. terima kasih untuk semua ucapan tahniah.. 

Ada juga yang terlepas pandang pasal walimatulurus aku ni.. tapi aku rasa aku dah buat event kat dalam FB.. maybe ada yang tak pasan.. bukan tak nak hebahkan kat blog,tapi aku ni kan makin malas nak update blog.. mahap.. 


Ada sorang blogger yang sanggup datang.. mekaseh dikkkk.. akak hargai sangat.. n sowi akak ngah blurr masa tu.. hikhik..

Apa pun..aku sangat bahagia skang.. wiwiwiwiwi... Gedik!!!

Malam tadi encik beliau leh tanya lak pasal blog.. dah lama ke tak update?? So,update la hari ni.. tambahan lak mengenangkan BE yang menyinggah.. fuhhhh


Okla..cerita lanjut di entry seterusnya.. nanti dengan gambar sekali aku letak.. hadap la korang sampai lebam.. kekekeke.. 


Dan skang,aku adalah Puan Mistina.. hikhikhik... Tetap MIS walaupun dah jadi PUAN.. ko ado?? Hahahaha... Okbai



Notakecik : malas nak keje minggu depan...

34 comments:

  1. assalamualaikum tina, sampai hati tak ajak sheila.. apapepun barakallah. semoga hubungan suami isteri berkekalan. cepat2 timang baby ye. muahhh!

    ReplyDelete
  2. Puan Tina, selamat menempuh alam baru... Selamat pengantin baru... teman doakan semoga berbahagia selalu... jangan bergigitan pulak yer... macam makan orang jer... :d

    ReplyDelete
  3. yey akak dah kawen. ala nanti x boleh nak dating :(

    ReplyDelete
  4. selamat pengantin baru Puan mizztina...heheh

    ReplyDelete
  5. eh dah puan ke kak tina, mila rasa aitu macam bulan 6 jerk huhu...akak kawin best kan ? huhuhhuhu....

    ReplyDelete
  6. owhhh patutlah sepi aje
    mood suri rupenyeee kekekek
    x lama lagi mood berisi lak ekke ;)
    apa2 punn tahniah dikk
    selamat menjalani kehidupan dan fasa yg baru dan lebih mencabar ;)

    ReplyDelete
  7. eh? selamat pengantin baru, Tina.. ;). encik beliau tau ke kewujudan blog tina ni..?

    ReplyDelete
  8. alhamdulillah..tahniah!! walaupun agak kecik hati sbb tak dijemput..huhu..tetap nak ucapkan tahniah dan moga2 hubungan yg terjalin tu b'kekalan hingga ke Jannah..in shaa Allah :)

    ReplyDelete
  9. selamat pengantin baru.. ;)
    moga kekal bahagia hingga ke akhir hayat.. ;)

    ReplyDelete
  10. tak sabarrrr nak tunggu gambar pengantin yg cantik ni..
    tu la walaupun dah puan..tetap ada mis hahaha..untung..untung :)

    ReplyDelete
  11. selamat panten baru tina.. hehehe.. cikda suka ayat "selamat dipuankan.." ganas ko dik.. hahhaha..

    tahniah sekali lagi dari cikda..Moga bahagia sehingga ke akhir hayat :)

    ReplyDelete
  12. Tahniah Pn. Tina ☺☺. Tinggal kat mana skang?

    ReplyDelete
  13. Wah..pun.miztina..congrats ye sis..xsaba nk tggu next entry..

    ReplyDelete
  14. huhu..alhamdulillah..selamat jadi puan..selamat pengantin baru..

    ReplyDelete
  15. Ehehe congratz Puan tina! Elok tarikh tu birthday kite :D

    ReplyDelete
  16. apo lagi kak, malas keje p sambung cuti naa. :)

    ReplyDelete
  17. Tahniah sayangggggggg. owhh am so happy for u, Alhamdulillah all selamat now. Hows life as puang? Gumbira tak terkata la kan... Come here for honeymoon ;) flisssss.

    ReplyDelete
  18. gambar letak bebanyak k.. banyak ke amik gambar ari tue.. haha

    ReplyDelete
  19. tahniah wak hihhi..wuah ade blogger mai...mantop tu...

    ReplyDelete
  20. Tahniah tina. Cpt buh gambar kawin.

    ReplyDelete
  21. Ya ALLAH tak pasan kot mistina pasai kt fb terlalu rmai yg invite smpai tak tertengok.. Bru terperasan smlm. Anyway, congratulations! Sorry sgt2 bru dpt tahu ni.. Hmmm.. :(

    ReplyDelete
  22. congratulations...anak mak yg sorg nie dah bgolar puan..yg sorg laie tuh kito tunggu ujong thn nie...smoga copek² timang baby yo...

    * hadiah dah ado...meh jejalan umah mak...nak konal dgn somi ekau tuh..

    ReplyDelete
  23. Congratulations Tina..dah jadi Madam sekarang. cepat-cepat letak gambar..(^_^)

    ReplyDelete
  24. tahniah kak.

    akak gambar kasi letak saiz besar sikit yaaa.. hehehehe

    ReplyDelete
  25. selamat pengantin baru dik ... vavavava syok kan kawen hikhikhik tu yg spt ayat ko ni

    Apa pun..aku sangat bahagia skang.. wiwiwiwiwi... Gedik!!!

    ReplyDelete
  26. assalamualaikum mizz..tahniah2 yer...;)

    ReplyDelete
  27. baiklah puan mistina.hehehe nk bunga telur kak!

    ReplyDelete
  28. tahniah.. baru tahu ... masih belum terlambatkan.. wish.. selamat pengantin baru...

    ReplyDelete
  29. dari sini rupanya mula entri sal kawin...

    ReplyDelete
  30. congrats to u k tina. even da little bit late. hehe :)

    ReplyDelete

Tuan blog makin malas..mahap kalau tak reply komen.. tapi janganla mogok tak nak komen entry ye.. mekasehhhhhh

CozyBaby

Adik Manis Siti Kektus

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Blog MizzTina Designed by azhafizah.com