Jun 4, 2013

No Name

Assalamualaikum wbt


lama tak meluah idea kat lembaran blog ni.. hampir lupa.. tsk..tsk..tsk.. sedih yang hamatttt..

kekangan masa..kerja yang melambak..idea yang jap ada jap tak ada.. ok foine, aku terima hakikat yang aku dah tua dan tak mungkin aku boleh ingat apa yang aku nak tulis kat blog..


bila perhati, ramai gak kawan blog aku yang menyepi.. ngape?? 

btw..nak wish tahniah dulu kat adik aku dan adik ipar yang bakal jadi ayah dan ibu.. aku?? nanti dulu.. kekeke.. bukan plan..cuma kata orang rezeki belum ada.. ye kot.. =)


aku ni ntah bila dapat bertahan keje kat sini.. psiko kooo.. nak jenguk "rumah pink" ni pun tak sempat.. bizi bebenor.. boleh kata hari² aku balik lambat.. pegi keje gelap lagik.. balik keje dah gelap.. sian suami aku tahuk.. ari² jadi penunggu setia aku.. owh, sadisnya.. gini ko duk tanya aku hanimun kat mana?? dalam mimpi la!!! stress..


oleh kerana dah sekian lama tak hapdet blog, maka nuffnang pun malas nak bagi aku BE.. kakaka.. padan muka ko tina.. bukannya nak jaga ati diorg.. *ada aku kesah*.. cakap pasal tu, sebelum ni aku ada cashout la kan.. dah dapat dah cek tu.. pahtu kan, pindah umah..kemas barang..cek tu ilang.. aku tak sempat nak masukkan dalam akaun aku.. sedey!! itu kira halal je la kan..nak buat acane lagik.. hurmm, bukan rezeki aku la gamaknya..


ehh..eh..ramai duk tanya ngape gambar suami aku tak ditunjuk dengan jelas dalam blog ni.. kekeke.. aku ada sebab tersendiri.. aku tunjuk kat fb dan IG je sebab kat situ aku privatekan.. hanya orang tertentu leh tengok.. kat blog karang, ramaiiiiiiiiiiiiii yang duk tengok.. payahla nak explain..


okla, mahu sambung keje..tataaaaa



notakecik : stress..stress..

20 comments:

  1. Assalamualaikum yanggg. taniah buat adik awak. alhamdullilah. babe, instagram apa? nak add awak. hihi :)

    ReplyDelete
  2. dik suruh la nuffnang keluarkan cek baru sayang la wei ... boleh la ..

    ReplyDelete
  3. mmg mood agak ke lauit skang ni hehehe

    ReplyDelete
  4. akk x pernah punn tgk suami tina !

    ReplyDelete
  5. Siannya dia. Sibuk yer. Take your time. Jgn menyepi terus sudah yer sis ☺☺

    ReplyDelete
  6. taknak kawan lah sebab tak tunjuk suami akak hihihihi...

    ReplyDelete
  7. ape IG, nk followwwwww!!! huhu

    ReplyDelete
  8. huhu sian pulak pengatin baru tak cukup masa nak berhani hani. Yer la, about gambar the other half, I totally can understand, myself pun macam tak berapa gemar nak tunjuk gambar beliau banyak2 kat tenet, once in a while terkeluar wajah dia tu pun dah rasa cam too much hihi.

    ReplyDelete
  9. jgn stress nnt kesian kat somi hikhikhik..apa yg ada di opis, balik time sangkut masalah di pintu opis..jgn bawa balik okeh ;)

    ReplyDelete
  10. Sayangnya cek tu..klu akk pun xsuka sgt tyg gmbr hubs byk2 kt blog akk..entah knp entah..hehe

    ReplyDelete
  11. kau dah la x jemput aku..haishhh..sabo je la..
    so mcmana khdupan baru..syok..best la tu sampai xnak kasi tgk gmbar abg syg dia..hahaha

    ReplyDelete
  12. sian kat ko tina.. ari tu kata nak benti pastu tukar keje lain.. tak dapat lagi ye.. tak pe.. sabar k. ader la tu rezeki lain..

    ReplyDelete
  13. sian ye dia.. sabar k. ri tu kata nak benti n cari keje lain.. tak dpat lagi ye.. tak pe. ader la tu rezeki lain

    ReplyDelete
  14. Insyaalah ada rezeki tina nnt dapat bby. awal lg. enjoy dulu dgn somi.
    pasal keje sabar yer tina, cer usha2 vacancy kt tmpat lain. jgn benti dulu.

    ReplyDelete
  15. hehehehe ika pun kekadang lupa nak update ape. mase mandi lak baru ingak. hakhakhak

    ReplyDelete
  16. huhuhu nak kata menyepi tu tak jugak..cme kurang update...ada jgk, tp lebh kpd silent reader~~~ehem2...nampak cam busy da skngni?

    ReplyDelete
  17. kak tina tahniah!! mcm trlambat je wish.. aishh

    ReplyDelete
  18. eh kak tina...cheque tu tak try minta kat nuffnang balik ke ? T_T rugi je. wuuu.

    ReplyDelete

Tuan blog makin malas..mahap kalau tak reply komen.. tapi janganla mogok tak nak komen entry ye.. mekasehhhhhh

CozyBaby

Adik Manis Siti Kektus

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Blog MizzTina Designed by azhafizah.com