Jun 28, 2013

Nostalgia

Assalamualaikum wbt..


cerita pasal nostalgia ni senarnya pasal makan.. ye, makan!!


dedolu masa kecik..alerrr, masa bebudak..aku suke beli jajan.. tau tak jajan tu apa?? yela, balik sekolah mesti nyinggah kedai.. pastu beli yang bebukan perabih duit.. itu aku.. langsung tak fikir susah mak abah aku cari duit, aku sensenang habiskan.. 



so, nak cerita pasal jajan nostalgia je ni... kekeke...
 gegula susu.. peberet.. 


kek doraemon..tu aku la yang panggil.. 

oleh kerana ia peberet aku, gegula tu aku masukkan dalam goodies bag masa aku kawin.. ikut tekak pengantin, bukan ikut tekak tetamu.. hahaha...


dindang ke..tora ke..aku tak kenan.. 


cakap lagi pasal nostalgia..teringat dedolu masa AKTIF update blog.. ya Allah ya Rabbi, rindunya!!!! boleh kata tiap hari dapat komen berbunyi begini...

"lama tak dengar cerita.."
"lama tak update blog.."
"nape lama senyap je.."


korang ingat aku tak nak ke aktif macam dulu.. harus la nak.. tapi kekangan masa.. kat opis aku nak jeling tenet pun payah kecuali cari keje.. kakakaka... tak sudah² dengan cari keje kannnn..



hapekah motip entry ni, aku sendiri tak tau... 





notakecik : terasa nak pegi floria...bukan terasa, tapi teringinnnnnn sangat.. :(

17 comments:

  1. ada lagi tak HIRO tu memang agak terasa lah akak dah lama xupdate blog kalau tak sehari mesti ada satu cerita.

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum tina, hehe nostalgia! i love it. memang lama pun. dulu tina rajin update blog, satu hari beratur entri keluar. skrg susah gila. suka gak baca entri tina marah2 orang. ahhaha lawak. almost part time bawa kereta. hihi

    ReplyDelete
  3. motifnya?? haaa motifnya apa tina??? hahhaaa

    ReplyDelete
  4. motip dia mesti sebab eka tanya nak bagi apa kan? hikhikhikhik

    eka mmg nak bagi telur. Telur tu mmg kena ada. hihihihi.. Lepastu yg lain ika maybe nak letak cookies ke. hehehe. kerepek. n jajanan kak

    ReplyDelete
  5. sis..gula2 yg atas tu tak sedap sgt..tp suka mkn knp ntah..hege

    ReplyDelete
  6. mmg kenangan sungguh.. lama x makan ni hehehe

    ReplyDelete
  7. Itu coklat susu...kato ore klate...10 sen 2 biji..hehe..akak pun nak pi floria jugakkkk...

    ReplyDelete
  8. best ke p floria? nk try p jgk lah nnt..hihihi tang gula2 susu dgn kek hiro tu pon fav sdy jgk..hihi tp skrg da xjumpa pon kt kdai..

    ReplyDelete
  9. gula2 tu mmg fav aaya jugak masa kecik2 dulu

    ReplyDelete
  10. Masa kecil memang minat gila kek hiro tu. Gula susu tu pulak suka betul yang perisa ros sedap sedap sangat. Sekarang dah tak jumpa dua2 tu.. cari gak kat kedai runcit tapi takde.

    ReplyDelete
  11. baru lpas makan cekelat susu..sedap..hehe

    ReplyDelete
  12. rindunyeeeee nk mkn cekelat susu!!!!

    ReplyDelete
  13. ceklat susu tu faveret jugak dulu, makan sampai termuntah berebut tamak punya pasal hahahaa.

    ReplyDelete
  14. rara beli kek HIRO tu haritu.tp dh xsedap!

    ReplyDelete
  15. aku pun suka tambah yg kopi tu ..sedap wei ....

    ReplyDelete
  16. serious sedap. teringin pulak tp taktahu nak cari kt manaaa. jajan zaman dulu jauh lg sedap. hehe

    ReplyDelete
  17. gula2 susu tu kite suka yg cokelat je. yg lain kureng. tapi kalau irang dah bagi kite ngap saje. kihkih

    ReplyDelete

Tuan blog makin malas..mahap kalau tak reply komen.. tapi janganla mogok tak nak komen entry ye.. mekasehhhhhh

CozyBaby

Adik Manis Siti Kektus

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Blog MizzTina Designed by azhafizah.com