Jun 17, 2013

Sepang Super GT

Assalamualaikum wbt...


Penat weyhh badan ni aku rasa.. keje 6 hari.. rehat sehari tidak seumpama berehat kooo..

kisahnya pasal SuperGT ni..semalam la encik Hubby mengajak.. event tu dari hari Sabtu, tapi memandangkan aku keje sabtu tu, maka beliau pergi tanpa aku.. ecehhh.. dah kawen ni feel dating dia lain tau..kakakaka... so semalam bersama encik Hubby dan kawan², kami ke Sepang.. 

aku yang dah sedia mengantuk ni memula je eksaited..pastu layu di tasik madu.. miahahaha... nak menunggu depa habiskan 54lap macam menunggu hape je..



 ni aku tak tau untuk apa..tapi giler banyak motor..superbike ada..tak berapa superbike ada.. satu pusingan pastu tak ada dah...tayang motor kot..




ok blurrr..macam yang amik ni.. duk jauh kot.. aku zoom jadi gini lak.. cess...





harap memahapkan aku ye kerana kualiti gambar kurang memberangsangkan.. miahaha.. aku puas la zoom.. pastu baru pasan aku bukan pakai DSLR..kakaka... tambah lak, aku duk kat KStand.. bukan main Grandstand.. kalau duk sana, tak dapat angin.. suami aku la kata.. pastu nak kuar dan masuk tu bersesak.. tak sanggup makkk...

ni kete merah ni..kemain lajuuuu...suke aku nengok.. aku siap kira masa, dia amik masa 2minit je untuk habiskan satu lap (5,54km)...wuwuwu...

ni tiketnya.. mekaseh encik Hubby... 

okeh..ni pintu masuk ke pameran².. aku tak masuk pun.. ni gambar dari FB kawan aku.. kekeke.. pinjam eh Naz...




Subaruuuuuu..kete idaman encik Hubby...tapi bukan yang begini la.. dapat Subaru yang lama pun okeh.. tapi aku kabor, Saga aku tu buh spoiler congek..skirt comel..kompom sebijik subaru..nama pun berubah jadik SAGARU.. kakakaka.. nama pun jadik lebih kurang je kan... 


sekian..berita sukan dari opis terchenta...



notakecik : bila la agaknya nak balik keje ontime macam dulu..sian suami saya.. hukhukhuk

14 comments:

  1. dating dengan suami lain macam kan kak? huhu...

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum tina, bestnyaaa. lelaki je faham camne setiap lap tu diorang menanti penuh harapan. kita2, buat tak heran je. heeeee..

    ReplyDelete
  3. alahhh sikit je gambo pengantin bru nihh...letak ah byk2 akak..hihi

    ReplyDelete
  4. panas gile kan
    kite sampai burn muka

    ReplyDelete
  5. huhuhu...confirm masuk sejarah kalo mende tu jadi...saga becomes sagaru hihihi~ wuah! msti best tengok lumba kat litar sepang tu kan? bunyi msti power tahap gaban punye

    ReplyDelete
  6. yayyyyyyyy finally dapat jugak tengok wajah kesayangan tuan hambe :D:D u both so sweet la.

    ReplyDelete
  7. Last pegi masa bujang dulu...seronok tapi x tahan dgn bingit..sakit telingarsanya ...hehe
    Byk bersbr ye ...tak lama lagi start sistem baru tu insyaAllah 5.35pm dah boleh balik..;-)

    ReplyDelete
  8. subaru ngan evo mmg keta idaman aku ... tp nk dpt pakai dlm angan2 je la ... hahahah

    aku taksuka pi sepang circuit ..... bising bingit ...huhu

    ReplyDelete
  9. akhirnya dapat juga tgk pasangan pengantin baru... bestnya pegi dating tgk sepang super gt ye.

    ReplyDelete
  10. patutlah plaza tol area KLIA que panjang giler sabtu tu...touch n go pulak lupa nak reload... adeshhhhh

    ReplyDelete
  11. Menggedik dgn somi. Apa salahnya ☺☺

    Tina, akk beli seluar tu dekat KWC. Macam2 kaler. Material nya pon cantik. Murah plak tu ☺☺

    ReplyDelete
  12. akak, tu nape tak senyum je hubby akak tu..
    sebiji macam pizi. hahahahahaha..

    eka selalu marah, kalu ngan bbudak lelaki kawan dia, bila tangkap gambo. macam aksi nakal dibuat.

    hahahaha

    ReplyDelete
  13. housemate dpt tiket free ajak jugak pg tgk race ni tapi dia keja pagi pulak, so takut tak sempat, last2 tak pg. tiket tu tak pakai pun. sekali dorang ckap race start kul 4 ptg kan..rugi pulak rasa.

    ReplyDelete
  14. Wahh..dating gini syiok..enjoy sis

    ReplyDelete

Tuan blog makin malas..mahap kalau tak reply komen.. tapi janganla mogok tak nak komen entry ye.. mekasehhhhhh

CozyBaby

Adik Manis Siti Kektus

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Blog MizzTina Designed by azhafizah.com