Jul 25, 2013

Rezeki Ramadhan

Assalamualaikum wbt...


Salam 16 Ramadhan... sekejap je dah masuk pertengahan Ramadhan kan..
♫Sayuuuuuu..hati ini makin sayuuuuu♪♫.. wah gitu, nyanyi terus..


Rezeki yang dimaksudkan ni biasala kan..sebagai blogger, mesti ada iklan tepek kat blog.. pastu ada la BE menari² dalam blog.. Alhamdulillah...

Sekali masuk, dua BE tu.. yela, bila berdua baru la syok menari... hehehe..


yang 1st tu dari Digi Prepaid Rider.. ala, yang kunen² tu.. kalau kena kulit gatelll.. ekekeke..


yang kedua, dari The Edge.. Alhamdulillah...alhamdulillah.. Terima kasih Nuffnang

Dalam pada aku super duper rajin update blog pun ada gak masuk BE.. kalau kome rajin tu, acu terai klik sikit.. :P




Sekian...dalam ketandusan idea sebenarnya..




notakecik : satu persatu masalah.. hiba

17 comments:

  1. wah ! lagi banyak dari kita ni jelesnye huhu...

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum. rezeki tu. bestnyaaaaaaaa :)

    ReplyDelete
  3. oohh.. suspen sungguh. ingat tina dah mengandung. kalu betul mmg rezeki ramadan laaa...

    ReplyDelete
  4. Rejeki. Tahniah. Rajin2 lah update yer.

    ReplyDelete
  5. rezeki-rezeki. sampai 5 tuu tengah running lagi. bekalan utk raya ni. hihiii :D

    ReplyDelete
  6. 5 seklai gus ..hebat tu ai tgal 2 je...huhu harap2 bertambah la...tak penah sekali running 2 je tau ... sayuuuuuu

    ReplyDelete
  7. wahhh..memang rezeki tu..mun susah betul nak dapat be ni..

    ReplyDelete
  8. tu la.ramai kata nuffnang ni pilih kasih...tp bg namee semua blogger berpeluang dapat BE. tp jumlah BE tu depends on traffic. time BE banyak ni...update blog slalu okeh . sebab tiap hari akan naik duit tu.

    ReplyDelete
  9. pewwitt.. tahniah tahniah.. hehehe

    ReplyDelete
  10. masyukk.. leh buat open house lepas nie

    ReplyDelete
  11. bulan poser ni mmg rasa nuff mcm baik hati skit hehehe

    ReplyDelete

Tuan blog makin malas..mahap kalau tak reply komen.. tapi janganla mogok tak nak komen entry ye.. mekasehhhhhh

CozyBaby

Adik Manis Siti Kektus

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Blog MizzTina Designed by azhafizah.com