Aug 2, 2013

Berduyun-duyun

Assalamualaikum wbt..


Alhamdulillah...masih berpeluang nikmati Jumaat terakhir Ramadhan..
Rasa macam sekejap je masa berlalu..
Dedolu masa kekecik, paling tak sabar nak raya..
Kutip duit raya adalah WAJIB
Melaram segala mala yang baru, DOUBLE WAJIB


Skang ni, tak tau apa rasa aku..
Bila nengok kemain orang berduyun² packing barang nak balik kampung
Berduyun² beli kuih raya
Berduyun² tukar langsir baru
Berduyun² beli baju raya berpasang²
Berduyun² memenuhkan shopping mall

pause!!
Terdengar kat radio ada pemanggil duk mengeluh raya ni tak meriah sebab awek dia tak ada..awek dia buat hal..hoi, baik ko fikirkan mak ko la.. tetttttttt


ok, sambung..
cemburu gak bila ramai yang last keje hari ni
agagaga
aku ada lagi berbaki 2hari untuk kije
encik Hubby suh aku halfday untuk last day tu
Tapi enggak buleh dong


kepada yang dah start cuti tu..selamat bercuti.. selamat hari raya.. selamat balik kampung.. selamat kutip duit raya.. ♫selamat selamat hari raya...kami ucapkan..kepada semuaaaaa♫♪.. eh, ternyanyi lak.. trademark aku kan.. sekian..




notakecik : debar tunggu pagi raya.. cane la gamaknya masa cium tangan suami minta ampun dan maaf ye.. kena siapkan skrip ni.. boleyyy??

18 comments:

  1. saya start cuti selasa...malas pulak nak keje isnin tu nnt...huhu

    ReplyDelete
  2. sy lah salah sorg yg last keje tu.selamat hari raya tina~ HEHEHE

    ReplyDelete
  3. mila last hari isnin, selasa dah cuti. Selamat hari raya kak.

    ReplyDelete
  4. sy rabu keje lagi.T.T... half day pun xdapat.sadis tul

    ReplyDelete
  5. siap nak buat skrip bagai...aduiii..huhu >_<

    selamat hari raya juga...jaga diri hiasi peribadi...chewahhh!

    ReplyDelete
  6. assalamualaikum tina. waaa sheila kerja sampai rayaa. hihihi. selamat hari raya, maaf zahir dan batin tina dan suami :D

    ReplyDelete
  7. Waahhh penganti baru raya...
    mood ry aku pun xde lg ni....

    ReplyDelete
  8. selamat hari raya, raya pertama bergelar isterikan ....

    ReplyDelete
  9. takde bonus ni mcm fikir byk kali juga nak bg duit raya..

    ReplyDelete
  10. Akk hari ni last day. Terpaksa amik cuti sbb senin tu skolah dah tutup.

    Salam aidilfitri buat tina & husband ☺☺

    ReplyDelete
  11. sama, eka ada lagi dua hari keje mnggu depan. wiwiwiwiwiwwi

    ReplyDelete
  12. akak masa minta maaf ngan suami kompem meleleh2 hahahaha..sedih betul rasanyer..pastu buat lg ;p

    ReplyDelete
  13. hari ni alkisah last kerja.. wehuu..

    ReplyDelete
  14. err, awek tak de pon nak sedih. blom jadi isteri pon lagi. aihh. -_-


    kak, buat skrip siap2 pon boleh. bikin ayat baik punya. hahaa

    ReplyDelete
  15. shark masih lg berkerja samapi 7hb:)
    hehe..

    ReplyDelete
  16. Hello Tina,
    Saya mengambil peluang ini untuk mengucapkan Selamat Hari Raya Aidil Fitri kepada semua rakan saya di Malaysia dan di mana jua anda bearada. Selamat sejahtera kepada anda sekeluarga.
    Semadikan satu lagu dalam hati mu dan semoga sentiasa ceria.
    Teman mu dari Canada.
    Lee.

    ReplyDelete

Tuan blog makin malas..mahap kalau tak reply komen.. tapi janganla mogok tak nak komen entry ye.. mekasehhhhhh

CozyBaby

Adik Manis Siti Kektus

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Blog MizzTina Designed by azhafizah.com