Aug 15, 2013

Raya dah habis

Assalamualaikum wbt..


mengkomen masih ada mood raya ke?? aku tak tau la ada lagi ke idak.. tak ada dah kot.. maklumla, bukannya dak kecik lagik.. 


masa raya tu hari, kemain korang upload gambar raya bersama family.. haku sekeping pun tak ada.. yang ada dengan suami je.. tu pun masa raya pertama, pastu tak ada dah.. 


raya, macam biasa langsung tak ada masa bersuka².. penat weyhhh.. ramai pulok yang datang umah.. pastu sesejak dah kawen, ikutla marhaban bersama mak².. dah rupa makcik² lak haku.. sebelum ni marhaban anak² dara, syiok gak.. skang kena ngekor mak aku je.. masuk air gak la.. wakakaka.. sian encik suami, sepatah haram tak paham bahasa jawa.. 


kegenapan umur pada hari ni tak hengat langsung.. buka FB baru pasan.. ok, faktor usia gak la menjadikan aku lupa langsung².. encik suami pun sengaja tak nak wish.. sahdis.. tak ada celebration, makan kukis yang kat umah tu je.. 


senarnya aku nak buat entry pasal benda alah yang aku dapat semalam.. tapi tak ada gambar lak.. esok je la.. hari ni nak siapkan keje yang semalam.. phewww...


ehhh, tak ada gambar raya laaaaa...geramnya!!!



pesanan untuk Cik Eka, moga cepat sembuh ye.. ngeri akak nengok luka parut marut kat muka tu.. adesss... banyakkan rehat tau.. makan tu jaga.. awak tu darah manehhhh.. kalau nak tau, beliau eksiden hari tu.. doakan beliau cepat sembuh ye..


jumpa di entry seterusnya..




notakecik : terima kasih encik suami untuk hadiah yang tak ternilai ni.. teruja gila sampai nak nanges masa dapat tau tu..  jangan risau, insyaAllah tak ada ngidam pelik².. 

11 comments:

  1. selamat hari lahir hakak oii ! moga bahgia hingga akhirnya. :)

    eheem2, tak nak ngidam pape ni, apa maksudnya ni kak. kalau betul apa yg kite rasa, tahniahh kak ! hihiii :)

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum tina, selamat hari raya. hee sheila pun mood blues raya lagi. hehe baru masuk kerja ni. tina dah kerja ke? ;p

    ReplyDelete
  3. wahh dah ngandung dah ke ...tahniah dikkk

    ReplyDelete
  4. mood raya masih ada.. raya sebulan x kira hahaha.... selagi x habis raya nak pg open house sana sini ... tina dah mengandung ker?? nota kecik tu.. mcm membawa perkabaran gembira.. tahniah yer...

    ReplyDelete
  5. sama la ahkak..mood raya kelaut...kelaut...kihkih

    selamat hari raya..best ke idok raya dengan somi ? :D

    ReplyDelete
  6. Hihi udah cam bermisai dan berjanggut.. Sakit lagi kat siku kanan. Huhu. Lutut dua2 pun sakit

    ReplyDelete
  7. mood raya masih ada .. OH setiap minggu nie ..
    selamat hari raya ye dik !

    ReplyDelete
  8. walaupun raya da naa habis... illy still nak ucapkan Selamat Hari Raya :) better late than never kan? :)

    ReplyDelete
  9. Happy belated birthday dear, I guess it was your birthday, aite.

    U ada jugak gambar raya ngan hubby nyer, kami ni langsung tak dok, duk nunggu member nak berkumpul raya ntah bila jadi nya.

    ReplyDelete
  10. singgah pagi sedekah nuffnag jumaat ni !

    ReplyDelete

Tuan blog makin malas..mahap kalau tak reply komen.. tapi janganla mogok tak nak komen entry ye.. mekasehhhhhh

CozyBaby

Adik Manis Siti Kektus

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Blog MizzTina Designed by azhafizah.com