Sep 4, 2013

Jom beli barangan berkaitan mata online di Glassesonline.com

Assalamualaikum wbt..


phewww...lama giler nak buat entry ni.. dah masuk bulan 9 baru nak up.. sampai contact lens yang ada pun dah nak expired dah.. hahaha.. opss, apa lak kaitannya???

sebelum raya hari tu ada masuk satu web Glasses Online untuk beli barangan berkaitan mata online.. ada terberkenan satu contact lens cantikkkk.. kaler grey giteww.. kununnya dapat sebelum raya, tapi kecewa sebab dapat pas raya.. yela, aku order pun dah lambat.. salah sendiri.. 

so, naik je keje terus ada nampak bungkusan.. yess, nama aku.. contact lens dah sampai.. ni hah, aku pilih kaler Misty Grey cap Freshkon.. sebelum ni aku pakai Blincon punya.. yang Freshkon ni lembut wooo... tak terasa sangat.. eh lupa lak..nama web ni, Glassesonline..


kat Glasses Online ni bukan je jual contact lens..contact lens nak berkaler ada, tak nak kaler ada.. pilih je.. cermin mata ada.. sunglasses ada.. sunglasses ni banyak jenama dan mostly jenama terkenal.. bukan cap ayam hokey.. cap Ray Ban, Oakly, Emporio Armani, Giorgio Armani, Elizabeth Arden, Gucci etc...etc..etc.. banyak lagi la..

membeli kat Glasses Online...setiap pembelian akan dapat potongan harga , korang akan dapat free shipping.. ada pulak guanrantee return selama 30 hari.. mana tau korang tak berkenan, leh return, tapi dalam keadaan yang korang terima.. jangan korang dah jahanamkan pahtu nak pulangkan pulak..


terrrrrrrrpaling best, kalau beli kat Glasses Online nihhh, korang dapat DISKAUN 20%... yesss, tak syak lagik.. tak percaya?? nak nengok ni kengkawannnnn...
nampak tak?? nampak tak??

nak beli?? okey, senang je..
pegi ke web : GlassesOnline.com.my

klik login

register kat new customers

proceed register tu then submit..

dah sudah..boleh la korang menyopping dengan jayanya tanpa ragu²... senang kannn


kendiannnn..ada berita baikkk punya.. khas untuk pembaca blog aku ni, kalau korang membeli dan menyopping kat sini, akan dapat 20% diskaun lagi woooo.. dengan syarat, guna la voucher ini..

yess, guna voucher ini ye.. code dia : GOmizztina20



ni lak contact lens aku yang hari tu.. Freshkon..


ni lak hasil aku memakinya.. memula memang payah sikit sebab terlalu la lembut.. finally ok gak..
tak berapa nak nampak lak kan.. sowi, model tak cantikkk.. kekekeke


ok, kasi zoom sikit..
amacam, ok tak..


encik hubby kata, ok je.. dia tak berapa suka aku pakai cermin mata.. katanya macam makcik².. ok foine.. pakai je la contact lens.. skang ni ngah tunggu masa nak beli baru je..


so, tunggu apa lagi.. pergila shopping skang.. pilih mana berkenan, dan beli!!!


okbai


notakecik : tak sabar nak holiday..maklumla, belum pegi honeymoon lagik.. sahdisnya

12 comments:

  1. Assalamualaikum tina. perghh diskaun best tu.. sheila nak pakai contact lens tapi tak reti. takut actually. hehehe okey model mak buyung, manis tau :)

    ReplyDelete
  2. akak tak pakai glasses. kalu beli utk asben nak ke dia pakai..

    ReplyDelete
  3. hehehe pakai glasses lagi nampak cutelah !

    ReplyDelete
  4. comey je ko dik oi ....

    ai tak mo la tak suka specky2 ni ... mata elok lagi sehat ..hehe

    ReplyDelete
  5. rambang mata klu online shopping ni, maklumlah guna credit card, x nampak duit yg mengalir keluar.

    ReplyDelete
  6. hui. dah macam mata kucing je rupa kak. hihiii


    ReplyDelete
  7. tak reti nak pakai .. padahal mata macam dah mula kabur ni rabun jugak huhuhuhuhu.. asyik tgk pc

    ReplyDelete
  8. yeayy geng..misty grey forever..kihkih tp skang dh lama xpkai ha sejak terasa mcm mata seniri cantik lagi..boleh gitu?hekhek

    ReplyDelete
  9. mistry grey..cantik!! xbiasa pkai,takut nak pkai..hehe

    http://bit.ly/15DRnBr

    ReplyDelete
  10. Mmg tgh cr lens utk anak dara nie...hmmm...jap nk p terjah sana....dh cr kt kedai...tpi kna order, dlm 2 mggu bru dpt...nk pkainye minggu dpan...huhuhu...

    ReplyDelete
  11. kat sana jual murah2 jugak kan. :) wee weee.cantik warna lens akak.

    ReplyDelete

Tuan blog makin malas..mahap kalau tak reply komen.. tapi janganla mogok tak nak komen entry ye.. mekasehhhhhh

CozyBaby

Adik Manis Siti Kektus

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Blog MizzTina Designed by azhafizah.com