Oct 17, 2013

Beraya dengan kek

Assalamualaikum wbt..


ramai lagi ehhh yang masih bercuti.. untungla.. aku keje.. nak cuti banyak hari skang xleh.. sayang cuti.. tetiap bulan kena g checkup, so peruntukan cuti untuk tu je.. 


kelmarin untuk kesekian kalinya setelah lama oven aku tak bersenam, maka kepala ting tong aku ni buat gila.. terjadila seketul kek cekelat bertopping cekelat semalam.. skang semangat memasak aku menjadi² even tak la masak kebabom sangat... masak biasa² je.. 

ok, malas nak banyak membebel... ni la hasil air tangan aku..

ni adalah versi sebelum dan selepas..


nak resepi?? korang gugel je la.. lebih kurang sama je semuanya..


sekian, okbai



notakecik : @_@

31 comments:

  1. Assalamualaikum yangg. wahh terliur sheila. bestnya walaup masak tak kebaboom still awak pandai buat desert bagai. hee

    ReplyDelete
  2. nampak cam sedap. bak sket.hahahahahaha

    mak buyung suka masak, baby girl, kot. hahahahaa

    ReplyDelete
  3. tina buat versi bakar yer... tahan lama sikitkan.. ke x meham seloyang dah habis ngap raya pertama hahahaha

    ReplyDelete
  4. sedap ni.. hasil tangan sendiri :) memang macam-macam versi resepi kek cokelat kan :)

    ReplyDelete
  5. adussss.... mengancam sehh..!!

    ReplyDelete
  6. ya allah dik..lama sangat akak tak kesini..maaf sangat2 yer..sibuk sekarang....nak blogwalking pon tak gigih...maaf sangat2...
    tetibe baru tau awak dah pegnan...ya Allah...nak jadi mak dah..kenal awak belum anak dare dah bertahun..sekarang dah nak join club akak dah....weeeeeaaa.....macam comel jer..heheh...tahniah yer Tina...semoga dipermudahkan segala nanti... :)

    ReplyDelete
  7. terliurnya tengok laparnyaaaa belum mkn lagi ni.

    ReplyDelete
  8. eii tak patut... tunjuk cantik2 semua pastu suruh sendiri gugel, manakan sama dengna yg Cik Tina buat kalau gugel :p hihi

    ReplyDelete
  9. terasa manissssnya walaupun hanya menat gambar

    ReplyDelete
  10. blh la tolong buat kek kawen untuk anis nt..wahahah

    ReplyDelete
  11. Rajin sungguh ye.. hehe
    Salam perkenalan

    ReplyDelete
  12. rajinnya mami ni. mengidam kewwwww?
    kekekeke :P

    ReplyDelete
  13. nampak sedap kek coklat tu..http://superstorevitaminhebat.blogspot.com/

    ReplyDelete
  14. kakak! lama gilaaaaa tak singgah sini. nak contact pun tak boleh dah. ain tak pakai bbm dah. wuwuwuw.

    have a great weekend sis!

    ReplyDelete
  15. Hahahhaaha part last tu lawak kan.kalo org mtk resipi tu kdg2 xsampai hati nk suh google.bg jugak lah.

    ReplyDelete
  16. nk tau cara buat toping sbb aku baut tak jadi2

    ReplyDelete
  17. omaigodd sedapnya kek tu !!!hehe. terliur kitaa :D meh sini alamat nak mai...hehe

    ReplyDelete
  18. Amboi sedapnya kemain lagi hah ~ Baru tgk gambar belum lagi ngap nih :p

    ReplyDelete
  19. sedapnye kek tuuuu, terliurrr weii

    ReplyDelete
  20. Nampak sedap... kalau tabur badam mesti lagi best...

    ReplyDelete
  21. Walaaaa oishiii
    Telan ayaq lioq jer mampušŸ˜­
    Ngeee✌️

    ReplyDelete
  22. macam sedap je..macam sedap je..hehe..waw tina ...lama aku tak melawat blog ko...

    ReplyDelete

Tuan blog makin malas..mahap kalau tak reply komen.. tapi janganla mogok tak nak komen entry ye.. mekasehhhhhh

CozyBaby

Adik Manis Siti Kektus

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Blog MizzTina Designed by azhafizah.com