Oct 9, 2013

Bertingkek-tingkek

Assalamualaikum wbt..


Walaupun aku tak tau apa maksud sebenar tajuk aku tu, aku tetap degil nak gunakan.. aku anggap je ia bertingkat².. ye kot.. pape je la..


bila nengok orang duk up entry pasal BE, aku pun suke tiru.. dah nama pun pentiru kuat.. nak jugak buat entry gitu.. *amik ati nuffnang oi!!!*


ada jugekkkk rezeki bulan Oktober ni.. Alhamdulillah.. 


nak kumpul bagi banyak, pastu cash out, leh beli umah.. ehhh, ganassss cita² ko tina nak beli umah dengan income nuff ko.. macam banyaaaaaaakkk je kann.. angan² je..mana tau jadi kenyataan, aminnn...


tuuuu, yang iklan biskut kejap ada kejap tak ada tu, cer korang klik.. mana tau kuar seketul chipsmore untuk korang... kekekeke..ok, tak lawak.. 


selamat berblogging dan beriklan uolssss...



marila sambung buat kije..




notakecik : sikit² lelama jadi bukit..tapi ni masih busut je..

11 comments:

  1. agaknye kalau wina nie bertahun la kot cash out kalo nak beli rumah ngeeee

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum tina. alhamdullilah. murah rezeki bertingkek-tingkek tu :p

    ReplyDelete
  3. wahhh 3 tu tgh running .... kena rajin update lagi

    ReplyDelete
  4. bestnyeeee..ahkak takdak punnnn...sedeehhhh..

    ReplyDelete
  5. boleh..kau boleh..mesti kaya la..setakat rumah 2 bijik pon bole ko beli dgn blogging

    ReplyDelete
  6. banyaknya rezeki mengandung ni.. bulan oktober tak dapat lg huhuhuhu

    ReplyDelete

Tuan blog makin malas..mahap kalau tak reply komen.. tapi janganla mogok tak nak komen entry ye.. mekasehhhhhh

CozyBaby

Adik Manis Siti Kektus

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Blog MizzTina Designed by azhafizah.com