Oct 7, 2013

Ibu dan Bakal ibu, take note!

Assalamualaikum wbt...


bakal mommy dan yang dah jadi mommy sekalian..meh aku nak share ni.. atau makna kata yang sebenar, aku yang duk cari kat tenet pasal event segala ni.. so, kongsi la kat korang


okey, 1st!!!
Date : 25 - 27 October 2013 
Venue : Shah Alam Convention Centre, Selangor 

*pssst, malu lak nengok pewut beliau*



2nd
Date/Time : 03 - 05 November 2013, 11am - 9pm 
Venue : Tun Razak Hall 4, Putra World Trade Centre, Kuala Lumpur 



3rd
Date/Time : 22 - 24 November 2013, 10am - 9pm 
Venue : Mid Valley Exhibition Centre, Kuala Lumpur 



ok, take note ye memasing.. mana la tau korang nak terjah ke.. aku ni nak terjah kena fikir doplohpat kali sebab semua macam jejauh je.. senang kata, aku malas la.. nak cari parking lagik.. xpe, akan difikirkan kemudian..



sekian, okbai



notakecik : mengantuknya lahai... 

9 comments:

  1. utk ketiga tiga tempat di atas tu dik..mid valley paling berbaloi sbb klu shah alam dan pwtc biasanyer yg join tak ramai dan harga tak semurah di mid valley..akak dah pegi smua di atas..dan paling puas ati adalah mid valley..sbb dia byk hall..

    so sila terjah mid valley seawal pagi hehehe..belum buka dah ramaiiii

    ReplyDelete
  2. Mami dah excited tu ;-)...ngantuk jgak sbb aircond ofis ni :-(

    ReplyDelete
  3. masa event macam ni..yg perut dah besar pun tak terasa berat perut sbb eksaited nak sopping barang baby.. hahaha..

    ReplyDelete
  4. sabaq sat..nanti kawen anis terjah..kihkih


    pss : dah update entry untuk akak ^_^

    ReplyDelete
  5. kena tunggu mun kahwin dulu la baru terjah2..hehe

    ReplyDelete
  6. mls nk pi sbb baby ai dah besar ...hihi

    ReplyDelete
  7. assalamualaikum mizz...kalau dekat boleh terjah tapi elok buat bakal ibu2kan...;)

    ReplyDelete

Tuan blog makin malas..mahap kalau tak reply komen.. tapi janganla mogok tak nak komen entry ye.. mekasehhhhhh

CozyBaby

Adik Manis Siti Kektus

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Blog MizzTina Designed by azhafizah.com