Nov 7, 2013

Macam best jewww... macam best jeww... KEK MURAH!!

Assalamualaikum wbt..


rasa nak tampor diri sendiri dengan tajuk entry macam tu.. pfftttt...

ala, nak share mende ni je.. ternampak kat satu web ni, aku pun terasa macam best jeww..macam best jew.. macam nak makan kek jewww.. 




nampak tak?? nampak tak??

aku lebih teruja dengan promo kek dia.. betul ke agak² ni.. ni kalau sesape besday beliau on 16 Nov, sangat la huntungnya pun aduiii... sehari je woiii



ni agak² kalau ajak inchik boss, dia mau ke idak ni?? 

21 comments:

  1. Serius ke?? Serius ke?adakah di semua cawangan?? Bday Zara 17hb tu....

    ReplyDelete
  2. grr betul ke ni?haha tq share info cam ni hehe

    ReplyDelete
  3. Macam nak gi jer...macam nak gi jer...hahaha...dah lama tak mkn kek SR nih.

    ReplyDelete
  4. Huwaaaa...terasa kek SR ada kat tekak nihhh...

    ReplyDelete
  5. tiba2 rase tringin mkn kek hmmm

    ReplyDelete
  6. sejak chezycake takde, jarang dah singgah secret recipe ni

    ReplyDelete
  7. bertuah muah nye sape birthday 16 hb ni ;)

    ReplyDelete
  8. besday saya 16hb ni...bleh la pegi mkn...

    ReplyDelete
  9. Trend kat Malaysia sekarnag eh yang macam maama macam ni semua. Pelik jugak bila tengok rata2 blog skema canni skang haha.

    ReplyDelete
  10. Waa camb best je ni. Ni yang nak jugak ni. Waa cam best jeeee

    ReplyDelete
  11. yummy, sedapnyaaaa
    akak, nak no tepon..

    ReplyDelete
  12. macam teruja je..macam teruja jek...hahaha

    ReplyDelete
  13. wahhh best ni...tqtq..dapat info dari tina..

    ReplyDelete
  14. tapi diskaun rm 16.00 jewww.. uhukkk

    ReplyDelete
  15. alamak macam beria sangat la pulak kalau nak beli whole kek. cissss.

    ReplyDelete
  16. best ni ada diskaun.. hihi... tapi kena beli sebiji kek... takpe ada lagi tawaran harga set RM16 tu kan..bolehla...

    ReplyDelete
  17. best ni ada diskaun.. hihi... tapi kena beli sebiji kek... takpe ada lagi tawaran harga set RM16 tu kan..bolehla...

    ReplyDelete

Tuan blog makin malas..mahap kalau tak reply komen.. tapi janganla mogok tak nak komen entry ye.. mekasehhhhhh

CozyBaby

Adik Manis Siti Kektus

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Blog MizzTina Designed by azhafizah.com