Nov 11, 2013

MUA terbaekkkk... TAHNIAH uolsss

Assalamualaikum wbt...


MUA is stand for make up artist untuk sape yang tak tau.. kerek x?? hahaha.. 

entry ni just untuk tumpang bangga dengan hasil sentuhan exMUA aku masa aku kahwin bulan Mei lepas.. hamboih, siap mention bulan bila kannn.. plus, entry ni pun bertujuan nak ucapkan JUTAAN TAHNIAH kat team ARMZ Collection Butik Andaman untuk kejayaan besar korang.. superb..gojes..vogue.. 


last 2 weeks kalau tak silap aku, kat Dataran Batu Pahat ada event Karnival Raja Sehari di Fiesta Budaya dan mostly pertandingan yang team ARMZ Collection Butik Andaman join tu, diorang menang so melayakkan diorg menang sebagai Juara Keseluruhan... dan the best part is, team ARMZ Collection Butik Andaman menang kategori mekap.. 


i is bangga sebab Arm ni la yang mekapkan aku masa aku majlis bersanding aku.. ramai kata lawa.. bukan aku yang lawa, tapi hasil tangan dia tu.. so, aku pun jadi lawa la.. hehehe.. terima kasih banyak ARMZ Collection Butik Andaman sebab buatkan aku jadi secantik itu.. *kembang jap*..


ok..ni adalah hasil touch up dari Arm.. 
siyesli sangat puas hati.. memenuhi kehendak aku yang tak nak mekap terlalu tebal.. dan nampak natural..




dan ini lak hasil sentuhan Arm yang berjaya menobatkan team ARMZ Collection Butik Andaman sebagai juara keseluruhan..
sumber gambar : SINI

look stunning n gojes kann.. aku memang suka.. biasa orang tengok pengantin ni 1st thing yang ditengok ofcos mekap.. sangat menjadi magis Arm ni.. 


so..nak promo secara tak langsung ni.. sesiapa yang berkenan..yang teringin nak kena dengan sentuhan Arm and de team ni, sila ke butik diorg..

ARMZ Collection Butik Andaman
No.3-3A, Jalan Purnama 1,
Taman Cahaya Purnama,
Simpang Lima,
83000 Batu Pahat, Johor 
(Sebelah SMK. Dato' Onn)

atau ke web page FB 


atau nak lagi syiok, korang try add big bos butik ni...


tahniah sekali lagi untuk team Armz Collection Butik Andaman.. gud job Arm and Jasmine!!!!
lagi satu aku suka team ni sebab, depa layan je kerenah customer..tapi janganla kerenah yang melampau ye... =)



notakecik : dot..dot..dot...rasa nak dimekapkan sekali lagi lak.. wakakaka.. mak buyong tak sedaq diri..

14 comments:

  1. memang naik seri betul awak kawin ari tu dik..seriusss..mmg cantik ;)

    baju pun cantik hehehe

    ReplyDelete
  2. tapi akak memang nampak cun pun masa kawen ritu,

    camne la plak muke ai masa kawen nanti hahahaha

    ReplyDelete
  3. cantik sangat :)
    mcm barbie doll
    aah sy pakai no lama. akak nnt watsapp sy. nak mintak tolong

    ReplyDelete
  4. ko mmg cantik pun sblm ni ..kulit mmg dah mulus.. cuba klu kulit kasat guane ..kiki

    tp mmg cun la die mekap ...

    ReplyDelete
  5. Cantik nye make up...cantiknye baju..cantik nye veil..cantiknye awak...!!!

    ReplyDelete
  6. wah hebat !! bukan senang nak compete dengan banyak2 mak andam tu !! :D tahniahhh !

    ReplyDelete
  7. wah mmg cnatik sungguh lah, nampak lain sagt !

    ReplyDelete
  8. kite pon suke gila mekap yg macam ni. bukan macam opera cina tu. uhhhhhh tak suka. haha!

    tapi bp jauh sangat la pulakkkkkkkkkkkk dengan kota tinggi. ok nak pegi usha jap. hikhik

    ReplyDelete
  9. berseri2 tina dgn sentuhan MUA.

    ReplyDelete
  10. mmg canti dan lain sgt muka awak tina.eh nk gambar lagik.takkan 1 je

    ReplyDelete
  11. memang cantik pun.. tak tebal sangat kan..

    eh, duduk batu pahat tak?.. nak tnaya tahu tak ada satu projek kem tentera kat Banang?.. banang tu dekat ke jauh ye dari bandar batu pahat?..

    ReplyDelete
  12. nak book model baju purple tu bolehhh ??? cun lah. hihihii :)

    ReplyDelete

Tuan blog makin malas..mahap kalau tak reply komen.. tapi janganla mogok tak nak komen entry ye.. mekasehhhhhh

CozyBaby

Adik Manis Siti Kektus

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Blog MizzTina Designed by azhafizah.com