Nov 6, 2013

Kereta untuk dijual

Assalamualaikum wbt...


Salam Maal Hijrah...

tetibe sejak sekian lama aku tak update entry, hari ni ku update jua.. padahal banyak je benda nak cerita, sebutir pun tak terkeluar.. 


okeh, tak mo cerita panjang.. nih, ada seketul wira evo untuk dilepaskan/dijual...
details seperti tertera di bawah..
Engine evo striker 2.2 
Piston wesco 
Cam tomei 280 
Valve spring tomei 
Turbo ar 50 (Bearing) 
Injekter evo 7 
Brek depan 4port 
Haltech sp 500 
Boost control 
Meter apex 3 biji 
Body kit evo 3 
Body dah 4wd 
Rim 16"
cermin evo cromax n blkg ada wiper 
dan banyak lagi...



gegambar kereta..







kete ni jarang bawa.. 

cukup detail tak gambar tu?? tapi kalau nak tau detail harga atau tak paham mana² yang aku tuleh ni, boleh call@sms@wassap0122952509

satu lagi, no worries eh, enjin dh endos 2.0 dan ada surat.. *padahal aku bukan tau sgt endos tu apa*




notakecik : terpaksa lepaskas sesuatu yang kita sayang untuk sesuatu yang lebih penting adalah tak salah.. cewahhhhh

4 comments:

  1. assalamualaikum tina.. kereta awak ke? hehe

    ReplyDelete
  2. Wow...250km/j mesti x de hal tu...

    ReplyDelete
  3. kereta kamu? Hebak nau. Hopefullly ada serious buyer soonest ;)

    ReplyDelete

Tuan blog makin malas..mahap kalau tak reply komen.. tapi janganla mogok tak nak komen entry ye.. mekasehhhhhh

CozyBaby

Adik Manis Siti Kektus

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Blog MizzTina Designed by azhafizah.com