Dec 9, 2013

Sorang lagi kawen

Assalamualaikum wbt..


ujung minggu semalam, berderet² majlis kawen kannn.. sampai my husband aku cakap, musim cuti skolah ni musim mengawan.. *krik..krik..krik..*


Sabtu tu hadirkan diri kat umah sebelah.. since nak jadi orang sana dah, maka kena la tunjuk muka.. datang bawak adiah, sensalam pastu gegas balik ke kampung pulak.. walaupun tak berapa bertegur sapa dengan jiran sebelah, orang dah jemput tu wajib la datang..


Dan semalam, salah sorang dari BFF aku kawen dahhhh.. Alhamdulillah.. serba merah uols... walaupun cuaca tak berapa helok, gigih jua ku datang heret laki dan mak aku.. aku sampai pun dah lambat.. depa dah time makan pun.. tak sure aku lambat atau diorg yang bersanding awal.. maybe nak cepat la kot sebab hujan kan... hujan² pun aku mencekik banyak gilos.. pffttttt...
ni la perantin tu.. aku tak ada pun gambar dia kat pelamin.. hukhuk..


hummm,aku rasa ada sesuatu tak kena dengan gambar ni.. apsal muka aku macam berisi semacam je.. perantin lak sibuk pegang perut aku.. ko ni memang tau zara... 


apa pun, selamat pengantin baru buat zara dan faizal.. semoga kekal berbahagia hingga hujung nyawa.. sowi aku buh gambar ni sebab tak ada gambar yang proper selain ni..wakakaka... at least ada la jugak gambar mak buyong dengan pengantin..





notakecik : tunggu turn sorang lagi.. maka lepas tu, lengkap la geng kami jadi isteri orang.. 

8 comments:

  1. alololo...mak buyong suwit jeeee...kecik jeee perot tina...nie kompom mcm akak 11 thn lampau...sampai dah sakit nak bsalin, doc bleh soh blk sebab x pecaya dah due...perot kecik bonar!...

    take care laling..

    ReplyDelete
  2. comelnya.. pestime nampak peyut tina.. comel² suka.. x kisah walaupun muka sembab..

    ReplyDelete
  3. Tahniah pada perantin... Kawan perantin tu terasa da berisi ke? Hheee...

    ReplyDelete
  4. comelnya mak buyung sorang ni. dah nampak perut yg comel tuuu. hihii :)

    ReplyDelete
  5. wahhh dah bolat ... makin comey la hang berseri2

    ReplyDelete

Tuan blog makin malas..mahap kalau tak reply komen.. tapi janganla mogok tak nak komen entry ye.. mekasehhhhhh

CozyBaby

Adik Manis Siti Kektus

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Blog MizzTina Designed by azhafizah.com