Jan 28, 2014

Baby Online Shop

Assalamualaikum wbt...

Dah masuk 30minggu ni, mood shopping barang baby makin galak.. oh ya, expo kat Mid hari tu tak pegi punnn.. kemain ramai manusia, macam tak larat je.. seb bek dah hampir complete barang anak ni.. ada yang aku dah cuci pun.. kemain excited kan.. yela, aku prepare awal², tak nak ujung² nanti kelam kabut.. nurse pun dah suh prepare.. takut la jadi pape.. katanyaaaa

Mehla aku nak share beberapa Online shop yang jual barang baby yang comel.. aku sendiri ada shopping kat beberapa kedai ni.. ada online shop ni memang base on online je.. ada gak yang memang dah ada kedai dan dalam masa sama dia jual online.. okla tu untuk orang malas macam aku..

marissa_shoppe - FB  marissa_shoppe - IG  => giler best kedai online ni.. aku ada beli set botol susu Avent.. kira murah jugak la..puas dah aku survey.. finally dapat gak beli.. kedai ni pun pilihan kokping tahuk.. alerrrr, FynnJamal tu.. macam² ada.. complete la dari ibu mengandung sampai bayi dan kanak².. kalau duk area Shah Alam tu, terjah je la kedai akak ni..sure korang rambang mata..

atasrakcollection => ni pun best gak..aku ada beli diapers bag n rompers.. tapi kat sini pre order.. sape duk area Sepang, terjah la umah beliau.. kat Bandar Baru Salak Tinggi je.. umah aku kira dekat gak, tapi macam biasa la, malas..

mayangsari kids => kat sini aku suka nengok barut dan bedung yang cencomel.. nak beli, tapi barut aku dah banyak dah.. hurmmm..pendam dalam hati je la.. wakakaka..

QQbabyshop => kat sini aku suke nengok cloth diapersnya.. tapi belum ada niat nak beli..

FabulousMom => pernah beli sesuatu kat sini.. :P

E-mumshop =>kat sini banyak diskaun.. muehehehe..

babiesmall => botol Tommee Tippee yang cute sangat².. banyakkkk.. aku ada berkenan kat TT grooming set tu.. hurmmm, macam nak beli je..

thebabystore
manjakucomel
onebabyworld
mybabycomel


actually banyak lagi yang best..tapi tak terlarat lak aku nak copy paste.. mana yang ada ni korang terjah la ye.. ni just ikut selera aku..kalau korang ada lagi, meh la share.. mekasehhhhh...




notakecik : doa orang yang teraniaya ni insyaAllah akan makbul..moga orang tu terbuka hatinya.. orang yang bersabar ni banyak ganjarannya...insyaAllah...

12 comments:

  1. ASsalamualaikum tina, marissa shoppe tu pun sheila suka.. next week nak g kedai dia. shopping time. hoyeahhh. sheila pun tak sempat g expo tu. tapi ganti la next week ada Bazaar mom+baby kat SACC Mall. kalau tina free, datang ek. sheila pergi. Boleh jumpaaa (",)

    ReplyDelete
  2. hello mak buyong..ape yg xde lagik...mak nak bagi hadiah nie...request laaa, nnt mak pos...(walhal dekat cehh je)...hahaha..

    ReplyDelete
  3. klu aku ngandung lagi tah bebila nenanti ...aku cari blog ko ni haaaaaa

    ReplyDelete
  4. Rambang mata klo shopping barang2 baby ni.

    ReplyDelete
  5. selamat bershopping baju baby. bestnye shopping baju baby.

    ReplyDelete
  6. mak buyung sorang ni sakan shopping online die ek. tak payah pening nak beratur ke hape. hihii :D

    ReplyDelete
  7. dah hampir lengkap yer..bagus. I ni apa pun tka buat lagi, awal pun lagi hehehee. hari tu jer beli barut baby 2 lai kat malaysia, kot2 nak pakai hehee.

    ReplyDelete
  8. e-mumshop
    onebabyworld yg biasa sy beli..
    bagus...
    jemput join giveaway MERDEKA GIVEAWAY BY HONEYONNEE.COM

    ReplyDelete
  9. Wife saya yg baru mengandung 7 minggu pun dah survey kelengkapan baby. Dia pun suka online setakat ni jadi pilihan 11street sebab ada kupon diskaun.

    ReplyDelete
  10. Terbaik brg bayi disini... mcm2.. sy ad juga nmpk kedai lain.. cuba lihat sini www.kedaionlinemy.com

    ReplyDelete

Tuan blog makin malas..mahap kalau tak reply komen.. tapi janganla mogok tak nak komen entry ye.. mekasehhhhhh

CozyBaby

Adik Manis Siti Kektus

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Blog MizzTina Designed by azhafizah.com