Jan 6, 2014

Superman

Assalamualaikum wbt..


entry pertama di tahun 2014.. hebakkk.. aku ikutkan hati, sangat malas nak update..bukan ada orang baca pun..


hari ni terasa badan sangat lemah..sakit².. penat sangat.. balik kampung menguruskan kenduri "lenggang perut" yang tak melenggang pun.. just kenduri doa selamat dan tahlil je.. Ahad bergegas balik ke sini, ada urusan..


dalam keadaan diri yang dah tak berapa nak larat ni, gagahkan jua.. semalam otw balik ke KL, humangaihhhhhh.. banyak betul superman aku nampak.. pada aku sangat menyusahkan la diorg ni.. tak pepasal kite kena mengelak dia.. drive pun takut².. kang aku kabor korang samseng, marah pulak..


mana taknya, kalau dah semua lane ko sapu, kami yang berkereta ni rasa macam kecikkkkk je di samping motor² korang.. dari lane kecemasan sampai la lane kanan sekali ko kongker.. pehal???!!!! dengan gaya supermannya, gagah la kononnya!!!

haishhhh, gerammmm je aku nengok.. seb bek kete je tau, kalau truck, lama aku hon sekuat ati.. mampu hon je la.. langgar kang jadi kes lak..


aku dulu merempit gak, tapi tak ada la jakun sedemikian rupa.. macam manusia baru jumpa highway gamaknya.. sabar je la...


oh ye, barang baby skang mahal kan.. beli barang baby, dapat baju 5pasang, mitten n booties 4pasang, hat 2ketul, changing mat, kelambu, tisu basah 4ketul, toiletries set tecik², pampers 1pek...dah makan RM300.. wuwuwuwu.. demi mu anak, mami tak kisah.. janji kamu sihat dan gembira dengan pilihan baju² yang ayah kamu pilih..bukan mami pilih.. hahahaha




notakecik : makin teruja bila ramai tengok kawan dah bersalin..turn aku lama lagi pulop...

17 comments:

  1. Assalamualaikum tina. dah masuk 7 bulan kan.. wahhh dekat nak bersalin dah. sabar banyak ye. biasalah org tak pernah jumpa highway. bawa keta bebaik ok. kirim salam baby :)

    ReplyDelete
  2. kak dah 7 bulan ke? ceptnya masa berlalu. rasa mcm baru je kawin aitu hihihihi...

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum mizz...bila due nyer...moga baby n mamanya sihat yer...

    ReplyDelete
  4. rasa macam kejap je kan kak? hihi.
    jaga diri bebetol tau. nanti kite nak melawat baby.

    mami-ayah ke? hihi.

    ReplyDelete
  5. yg superman tu bukan kat kl kan..aku rasa rempit2 tu dah pupus dah kat kl ni..haha

    ReplyDelete
  6. please doakan saye plak mengandung.hahahaha

    ReplyDelete
  7. Bwk bersabar ibu mengandung =)
    Sume pun amik kesempatan nak naik kan harga
    Pasni klu nk bli brg baby tggu pureen warehouse sale la tina
    Agak berbaloi la jugak
    Tp letih sbb sesak dgn org
    Takut tina tk larat plak nnt

    ReplyDelete
  8. byk superman yeeee...akak plak dah transform jd supermak!...sejak bukak sekolah..hahaha..take care dear..

    ReplyDelete
  9. Tina..klu ada expo bb ke atau yg seangkatan dgnnya pegi terjah tau..br jimat sikit sis

    ReplyDelete
  10. barang baby kena beli skit2, klu beli skali harung memang boleh pokai..hehe

    ReplyDelete
  11. kadang-kadang tu kak, bukan kat highway je. jalan yang biasa tu pon dorang lenjan buat aksi cmtu. kalau tersagat, sia-sia je.

    ReplyDelete
  12. sonoknyeee tgk org urus barang2 baby nihhh....tggu je lah turn kite pulakk :p harap cepat la dapat rezeki ^_^ aminnnn

    ReplyDelete
  13. sbr sbr kak.jgn marah2.hehehe.terkezut baby tu.hehehe

    ReplyDelete
  14. wahhh nk panggey mami ek ... aku plak xcited cam ne ni .. huhu

    brg skrg mmg mahai ...

    ReplyDelete
  15. FYI. reject shop kat ampang point ada sale. beli satu free 2. baju baby pun ada. jimat sgt. ada rezeki boleh dapat yang seploh hengget spasang.

    ReplyDelete
  16. exactly!! masa kat malaysia I tengok barang2 kat sana ya ampunnn punya la mahal, terkedu jap.

    ReplyDelete

Tuan blog makin malas..mahap kalau tak reply komen.. tapi janganla mogok tak nak komen entry ye.. mekasehhhhhh

CozyBaby

Adik Manis Siti Kektus

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Blog MizzTina Designed by azhafizah.com