Feb 18, 2014

SAYA NAK BLOUSE CANTIK dan MURAH DARI MOMS MADNESS GARAGE

Assalamualaikum wbt....


Since dah lama aku rasa macam pemerhati bebas terhadap segala mala GA yang blogger anjurkan, maka apa salahnya kali ini aku try join.. alerrr, cuba nasib je.. plus aku macam tersuka pulak dengan adiah si Rara ni.. pempuan kannnn, opkos suke adiah baju bajuan ni... dannnn, aku pernah beli baju dengan Rara ni..ngeeee




Sebelum tu..sebelum tu, sape nak join, sila klik gambar di atas ye.. so, korang bacala syarat² penyertaan dengan lebih jelas kat situ..

Rara suh pulak buat entry kenapa korg suka barang murah?

dan pengalaman manis dgn online shopping.

*Ada giler aku tak suke barang murah.. aku ni sedikit berkira tahuk.. kira macam kedekut sikit la.. aku suka banding dan beza dulu sebelum beli apa².. lagi² kalau belian online.. siyes aku akan cari harga terpaling rendah.. yela, kalau pattern sama, material sama tapi harga lain², dah tentu ko akan beli harga yang paling murah di antara yang ada khennn.. gituuuuula kakak kedeks!!! hahaha

*Pengalaman manisssss dengan online shopping ehhhh.. setakat ni memang tak ada yang pahit.. dengan Rara pun best.. aku ada sedikit cerewet dengan Rara masa nak bayar tu.. Rara cuma ada akaun CIMB, aku lak degil nak bank in kat Maybank sebab ada Maybank2u je masa tu.. gigih la dia bagi no akaun adik ipar dia.. dannnnnnn, finally dia g buat acct Maybank.. curlassss kau Rara.. macam tu la bagussss.. hikhikhik.. siap pos baju sebelum raya cina, ingatkan dapat lambat, rupenya esoknya terus dapat... gud Rara...gud!!! aku dah nampak kegigihan dak Rara ni berbisnes..  dan ada pengalaman lain, peniaga ni, dia siap call aku untuk bagitau barang yang kite nak tu tak ada stok.. see, gigih tak gigih la peniaga skang.. mostly aku beli barang online ni, memang on time sampai ke tangan kita.. jyeah!!! so, berbaloi² la bayar postage.. 
(ok, Rara suh buat ayat sikit tapi aku buat berjela, *Lempang!!!*)


Apa pun Rara, keep it up.. moga terus sukses dengan bidang bisnes yang Rara ceburi ni.. hari tu akak terlepas nak order dress cantik tu.. aiyakkkk... ermmm Rara, ur url memang dah ada bloglist akak punnn.. :P




pssst, giler best adiah dia..kegilaan orang pompuan!!!

sekian sahaja..maka dengan itu, dengan malu² kucen aku nak tag 2orang.. mohon mahap dulu ye..pisss


mekaseh Rara anjurkan GA ni..okbye




notakecik : @_@

10 comments:

  1. Assalamualaikum tina. hehee panjang lebarnya. semoga berjaya dan murah rezeki ye mom-to-be ~~~

    ReplyDelete
  2. good luck sis..akk pun join sebab hadiah jugak..ngeeeee

    ReplyDelete
  3. gud luck sis..
    xsempat join lg..

    ReplyDelete
  4. kalau ramai yang join jom paksa Rara tambah hadiah..muahahaha...

    ReplyDelete
  5. Goodluck akak.
    insyaallah nanti kite join ye mak buyung. hehhee :)

    ReplyDelete
  6. tahniah.pemenang num 6 utk GA rara,claim hadiah di page safuraonlinediary ya =) PM inbox.thanks ♥

    ReplyDelete

Tuan blog makin malas..mahap kalau tak reply komen.. tapi janganla mogok tak nak komen entry ye.. mekasehhhhhh

CozyBaby

Adik Manis Siti Kektus

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Blog MizzTina Designed by azhafizah.com