Mar 10, 2014

Doa untuk MH370

Assalamualaikum wbt...














begitu banyak harapan dari semua orang..bukan saje dari ahli keluarga, rakan taulan, tapi dari semua orang.. even aku memang tak ada kawan atau keluarga yang terlibat, kena jugak prihatin...

tapi ramai yang amik kesempatan.. update cerita bohong..hancurkan harapan ahli keluarga dan sahabat.. ada yang sanggup buat blog yang kononnya untuk update terkini, tapi rupenya nak raih trafik.. 

dan tolong, jangan buat macam² spekulasi.. kesian.. pastu kutuk² pulak PC pasal kes ni.. katanya jawab soklan wartawan acuh tak acuh.. ada tak fikir orang tu penat ke hape.. 

sama² la kite berdoa moga ditemukan semula..





notakecik : aku bukan orang baik tapi mencuba untuk jadi yang terbaik..tak perlu diungkit apa silap aku..apa dosa aku.. ko bukan tuhan nak tentukan syurga neraka seseorang.. dan kau bukan malaikat yang sempurna tanpa ada setitik dosa.. moga tuhan bukakan pintu hati kau dan tutup mulut kau.. 

7 comments:

  1. Assalamualaikum tina. semoga Allah permudahkan urusan pencarian mh370. in shaa Allah. solat hajat dan doa kepadaNYA. sedih tengok berita, emosi tergganggu sangat Y____Y

    ReplyDelete
  2. yg korang kutok tu bos haku tauuu...choi betoi laaa pengutok tuhh!!!..xtau apa² jgn tau men komen jaaa...

    #prayforMH370

    ReplyDelete
  3. lagi-lagi yg buat akaun palsu tuu. kasi jotos sekali baru dia tau.

    ReplyDelete
  4. setiap detik sejak sabtu lepas, hati duk teringat pasal mereka2 dalam mh370

    ReplyDelete
  5. semoga dipermudahkan operasi mencari dan menyelamat ini.

    ReplyDelete
  6. amin3..may Allah ease everything...;(

    ReplyDelete
  7. Moga usaha dan bantuan dipermudahkanNYA..

    ReplyDelete

Tuan blog makin malas..mahap kalau tak reply komen.. tapi janganla mogok tak nak komen entry ye.. mekasehhhhhh

CozyBaby

Adik Manis Siti Kektus

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Blog MizzTina Designed by azhafizah.com