Mar 5, 2014

Motipppp???

Assalamualaikum wbt..


Hurmmm..acane nak mula ye.. takut ada yang sentap je..


dik, ahkak bukan blogger pemes apatah lagi retiss yang malatoppp gitewww.. oleh kerana itu, agak susah hati dan bimbang juga nak buat entry ni.. tapi dek kerana sikap prihatin dan kepoh ahkak, nak jugak up cket.. sikitttt je la ye..

begini, ahkak ada perati la satu komen ni..walaupun komen ahkak selalu dalam kotak AWAITING MODERATION, bermakna ahkak akan tapis dulu kengkomen kome semua.. yang tak sesuai ahkak delete terus.. tapi setakat ni semua ahkak publishkan.. maklumla, no haters katanyaaaa... sampaikan ada satu komen yang ahkak boleh naik isim nengok dan membacanya.. cer kome² tengok..




nampak tak????

Ahkak terharu dik sebab engko suka baca blog ahkak.. *tangan di bahu, mata ke atas*.. rasa nak nanges.. tapi masalahnya, terharu kejap je..sebabnya komen ni berlambak kat blog orang lain gak.. ni je yang ahkak terlarat printscreen.. pestaim dapat komen ni, memang dah agak ni komen kopipes je.. ahkak tak marah.. tapi jadi blogger kena JUJUR dik.. nah, akak boldkan perkataan tu, siap kalerkan merah lagik.. ni apa motip buat cenggini ni?? haishhhh..


ok, off topic..

ada dapat komen berupa ini..

ni bebetul ke cik anon?? meh ahkak bagi jugak emel walaupun tak tau anda nak apa.. mizzkechique@yahoo.com


kepada adik yang memberi komen seperti di atas, mohon jangan terasa ye..ahkak ni sebagai orang tua bagi nasihat je dik.. chill ok!!



notakecik : lemaunya nak buat keje..serba tak kena.. sakit kaki..sakit badan.. padahal malas sebenarnya..

31 comments:

  1. Sonang keje, kopipes je ye, hihi

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum tina, budak yang kopipes komen tu memang selalu hantar komen gitu. sheila pernah kena 2-3 kali... mula tu cam terharu gak *bajet retis* sekali tengok kat blog kawan lain, semua dapat komen sama. wakakaaaa lawak sungguh. malas nak menaip komen agaknya ~~~

    ReplyDelete
  3. hahaha.. rasanay dpt jugak koemn bdk tu kat blog sy hihihihi

    ReplyDelete
  4. tina
    tak sangka ada jugak yg menulis ttg ni,dah lama akak nak tulis tp akak tahan diri
    org sama jugak komen kat blog akak, sempat lah sekali lalu akak gi blog dia, budak lagi, baru 14 tahun
    dimaafkan ;)

    ReplyDelete
  5. itu nak kan ahkak folo belog nya..

    ReplyDelete
  6. mcm ni laa jd blogger tina...

    ReplyDelete
  7. hai kak! dah lama tak datang sini. baru tahu akak dah kawen. hihi

    sorry off topic pulak :P

    ReplyDelete
  8. RAMAI PEMINATNYA YEKK... tahniah...

    ReplyDelete
  9. byk blog lain ayat sama cmtu.

    agaknya mmg tak bc entri langsung..huhuhu

    ReplyDelete
  10. blogger "muda" yang same menerjah ke blog2 yg sedia ada utk menambah follower..sweeet sgt..ahahahah

    ReplyDelete
  11. I pun dah lama gatal tangan nak ''tegur'' budak ni tapi lom sampai seru, nasib baik u dah buat. hehehe berlambak2 dia spam komen tu tau, malas nak delete jer.

    ReplyDelete
  12. Eekeke...gi mana2 kotak komen ada komen dia ni. Nak gelak plaks.

    ReplyDelete
  13. biase blogger baru yg nak cari follower yg buat mcm tu..

    ReplyDelete
  14. bahahahhaa...si retis perasan jambu tuh dah 3,4 menyinggah umah akak tinggalkan komen camtu..siap soh akak follow dia lagi..WTH!!!!...ade ko follow aku kaa???...get lost!...muahaha..kijam dak?

    ReplyDelete
  15. nk ramai follower la tu kikik

    ReplyDelete
  16. haha.. sama rupanya kita.. kat blog i pun ada juga budak ini.. hihi..

    ReplyDelete
  17. haha.. sama rupanya kita.. kat blog i pun ada juga budak ini.. hihi..

    ReplyDelete
  18. hahaah...kite pun ada gak...nk ramai follower tu ..bagus2

    ReplyDelete
  19. selalu jugaq dpt komen mcm tu, haish~

    ReplyDelete
  20. akk pun byk dpt komen tu...hehee.... takpelah...janji tak menyusahkan kita

    ReplyDelete
  21. hahhaa. kite pon ada dapat komen budak ni. merata-rata komen sepesen je. :D

    ReplyDelete
  22. rasanya farah tahu sapa budak tue.. sebab kat blog farah pn dia komen yg sama mcm tue..hehehe.. sabar jer la..=D

    ReplyDelete
  23. singgah & follow sini...salam kenal tuan rumah

    ReplyDelete
  24. awak comelnya itu yang ramai peminat

    ReplyDelete
  25. akak meh follow blog sy.. hihi..

    xpelah kak..berilah peluang
    ho..ho..

    ReplyDelete
  26. ni kes nak ramaikan follower lah ni kak =)

    ReplyDelete
  27. saya suka baca blog akak..harap akak singgah dan follow blog saya...hehehe ....saje nak menambah

    ReplyDelete
  28. New blogger ni dear...kat blog akak pun dia selalu singgah tp iolls delete je...

    ReplyDelete

Tuan blog makin malas..mahap kalau tak reply komen.. tapi janganla mogok tak nak komen entry ye.. mekasehhhhhh

CozyBaby

Adik Manis Siti Kektus

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Blog MizzTina Designed by azhafizah.com