Mar 21, 2014

Rezeki mencurah-curah ke ladang gandum mak buyong

Assalamualaikum wbt...Salam Jumaat..


wahhh, kejapnya dah Jumaat kannnn.. aku ni lak makin debor gitewww.. 



So, hari Jumaat ni nak share rezeki yang aku dapat.. macam biasa, Nuffnang la..apa lagi.. yela, dah lama kot tak dapat CPUV.. langsung tak ada iklan melekat awal tahun hari tu.. sampai la beberapa hari lepas, baru pasan ada iklan jejoget kat blog.. rupenya CPUV.. Alhamdulillah.. baru niat nak buang iklan, terus dapat CPUV.. takut lettewwwww... wakakaka..

Walaupun tak banyak mana, at least ada la jugak.. TQ Nuffnang... Dah ujung² bulan 2 baru masuk.. okla tu dari tak ada langsung..



Pastu hari tu kan aku ada join GA si budak RARA tu.. Alhamdulillah...menang jugak.. dapat la no.6 dan bestnya, aku dapat hadiah voucer pembelian barang baby.. nahhh, rezeki baby!!! 
nampak tak?? no.6 tu.. dah laaaaaaaaaaama aku tak join mana² GA.. kali ni memang betul² rezeki baby sebabnya hadiah dia besttt..


ni la hadiah yang aku bakal dapat.. semalam dah pilih hadiahnya.. dapat 2pasang baju.. plus stokin comelssss ni.. teruja koooo... terima kasih kepada penganjur dan penaja hadiah GA ni.. mak suka sangat!!!


ehhhh korang, kepeningan aku nak cari pengasuh dah setel dah.. Alhamdulillah.. Alhamdulillah... Alhamdulillah...bersyukur sangat.. ini pun dikira rezeki baby.. Allah permudahkan urusan aku dan suami.. syukur sangat.. tinggal menanti si kecik ni keluar.. sayang, mami dan ayah tak sabar nak tengok kamu tau..




notakecik : sedang berkira² nak cuti awal sebab aku rasa macam dah larat nak jalan..nak duduk lama..nak berdiri..

11 comments:

  1. alhamdulillah...
    tumpang hepi dgn kegembiraan kawan2 :)

    ReplyDelete
  2. Best2...t join ga cik mah ye minggu depan..alhamdulillah rezeki bby...

    ReplyDelete
  3. mmg bulan ni mac murah hati nk kasi iklan..
    hehe..
    awal tahun punya payah nk dapat.

    ReplyDelete
  4. memang rezeki baby, Alhamdulillah, moga sentiasa murah rezeki lagi dan lagi yer.

    Better cuti jer kalau dah tak larat, macam sini 6weeks before due u are not allowed to work anymore, tapi my gynae cakap for my case, kalau nak ke kelas boleh jer... tak nak laaaa. huhuhu

    ReplyDelete
  5. wow mmg bebtl murah rezeki ni kemain bny cpuv

    ReplyDelete
  6. untunglah jadi anak emass nufnang.. anti dh cash out leh la blnje member2 kn:)

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum hemak. alhamdullilah. murah rezeki.. bestnya... sheila singgah sambil menabung sini ~~~

    ReplyDelete
  8. mmg ramai yg dapat BE secara pukal ni.

    ReplyDelete
  9. rezeki baby .... tak sabo nk tgu baby keluar ni

    ReplyDelete

Tuan blog makin malas..mahap kalau tak reply komen.. tapi janganla mogok tak nak komen entry ye.. mekasehhhhhh

CozyBaby

Adik Manis Siti Kektus

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Blog MizzTina Designed by azhafizah.com