Mar 13, 2014

Shopping barang baby lagi...silakan

Assalamualaikum wbt..


Mengantuk  gila babas.. hadoila...




okla, aku just nak share mende ni je even ada yang dah tau.. saje nak hebahkan..


untuk bakal emak mahupun yang dah jadi emak, silakan la terjah expo ni ye..


Location:
Putrajaya International Convention Centre (PICC)
Dataran Gemilang, Presint 5 62000, W.P. Putrajaya

Summary :
Hot items discpunts 20%!! Lowest price guaranteed

Happening from 22th - 25th March 2014, it will feature an estimated 140 booths ranging from baby and children apprels, strollers, toys, feeding and bay care, pregnancy beauty services.

Time : 
10.00 am to 9.00 pm

Brands offered :
Avent
Tommee tippee
Bbebe
Baby organic
Medela
Snugly
Simple Dimple
Fisherprice
Glorier
Coway
Santa barbara stroller
Anakku
Eve's magic


Amacam, ok tak?? aku ni pun macam nak terjah.. tapi macam dah larat.. dan kalau belum meletup lagi, mungkin nak gagahkan jua sebab dekat je dengan rumah..




notakecik : mohon dipermudahkan semuanya.. andai ada yang masih nak bermusuh dengan saya, silakan.. anda cuma bermain api dengan diri anda sendiri..

16 comments:

  1. Assalamualaikum mommy tina. ehhee in shaa Allah, nak pergi gak. cari sterilizer and warmer (home & car) brand Autumz tu.. hehee botol susu pun tak boleh lagi. hiewhiew... sheila singgah sambil klik tabung baby ya ~~~

    ReplyDelete
  2. Best ni g fair cmni..leh meroyan..:)

    ReplyDelete
  3. nak pergi jugak..alang2 dah dekat..

    ReplyDelete
  4. Menarik nih. Tapi apsal lah dorang suka buat time org belum gaji...haishhhhh...

    ReplyDelete
  5. klu larat pegi la...takut ngidam plak hihi

    ReplyDelete
  6. mesti giler ramai umat time tu...ok, jgn pergi, pesan utk diri sendiri yg x mengandung pon..hik!hik!

    ReplyDelete
  7. nak bersalin dah eh..semoga dipermudahkan :)

    ReplyDelete
  8. Jom belek kedaipreloved.blogspot.com

    Khas untuk mereka yang nak beli barang baby preloved berjenama dan berkualiti.

    Siapa cepat dia dapat, stok terhad.

    ReplyDelete
  9. tgk la klu puting tomee tippee murah pi beli

    ReplyDelete
  10. Assalamualaikum tina.. selamat pagi, sheila singgah sambil klik tabung sini ~~~

    ReplyDelete
  11. huk alooh I satu apa pun tak prepare ni, diri pun macam semakin tak larat nak meninjau2 mall skang ni, adeh la kan best kalau u boleh tolong shopping kan untuk I sekali.

    ReplyDelete
  12. aku nk g la tina...tumpg tido umah anda bole??hahahaah

    ReplyDelete
  13. Assalamualaikum... selamat pagi, sheila singgah sambil klik tabung sini ~~~

    ReplyDelete
  14. wow baby fair, mesti banyak mende best. tapi kene careful, kadang mende kita tak bajet pun boleh terbeli. so spend wisely dear mothers.

    ReplyDelete
  15. rasa mcm nak pergi je ni..huhu~

    ReplyDelete

Tuan blog makin malas..mahap kalau tak reply komen.. tapi janganla mogok tak nak komen entry ye.. mekasehhhhhh

CozyBaby

Adik Manis Siti Kektus

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Blog MizzTina Designed by azhafizah.com