Apr 3, 2014

Berehat-rehat di rumah

Assalamualaikum wbt...


Dah 2 hari terperap kat umah since hubby tak bagi keje lagik.. i is bosan.. mujur ada mak aku.. tapi kena tetap layankan mak aku feeling lelagu kat radio klasik.. ko mampoo??


 Minggu ni dah masuk 39 minggu.. debar..debar.. lagi debar bila nurse dan doc kata bebila masa dah boleh deliver.. phewww.. dalam masa sama xsabar nak tengok anak..


Oh ya,hari tu ada join GA dan hadiah dah dapat dah.. alololo.. cumelss sangat sebab baju baby.. makin la teruja nak pakaikan kat anak..



See..comel kann.. ke aku sorang je yang rasa semua ni comel??


Korang..doakan la moga urusan aku ni dipermudahkan.. dah start sakit pinggang dan perut memulas.. tak sure la itu tanda2 bersalin atau tak.. 


Ehh,mak tak dapat nak g blog korang.. ni update guna enpon je ni tau..




Notakecik : maafkan segala salah silap aku.. tapi kepada yang tak nak maafkan tu,moga anda diberi hidayah dari-Nya..aminnnn

18 comments:

  1. akk dh claim ke baju kat butik baby boo tu? hehehe.semoga selamat semuanyaaa =)

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum yanggg, alhamdullilah. tgu masa je tu. banyakkan berzikir dan berdoa tau. think positif! tak sabar nak tengok junior keluar. hehehe singgah menabung digi sini~~~

    ReplyDelete
  3. akak doakan semua nye dipermudahkan ... jgn lupa byk kan baca doa nabi yunus tu tau ... baca byk2

    ReplyDelete
  4. Wahhh dh xlama dh..semoga dipermudahkan segala2nya..nebes lak tetibe..ehhh, hover sgt kan..;)))

    ReplyDelete
  5. dah rehat kat rumah je ye. hehee hubby akak caring tuu. moga semua dipermudahkan. :)

    ReplyDelete
  6. Good luck tina. Selamat meneran. Smoga dipemudahkan olehNYA.

    ReplyDelete
  7. Selamat bercuti dear, have a good rest.. pasni payah nak dapat dah hehehe. Insya Allah semoga segalanya dipermudahkan olehNya. Best of luck.

    psstt doakan kami juga tau, I pun dah start cuti ni walau lambat lagi hehehe.

    ReplyDelete
  8. ai pulak berdebar-debar.. teringat masa nak bersalinkan dak Nuha dulu.. hehehe.. ;)

    ReplyDelete
  9. Amin2 ..moga dipermudahkan...fre2 tu jemput join GA cik mah pulak...ne tau le guna wat gift cukur jambul nnti...jemput ye...

    ReplyDelete
  10. semoga dipermudahkan...dah bersalin jgn lupe gmbr baby..hehe

    ReplyDelete
  11. alhamdullilah...semoga dipermudahkan... insyallah
    blogwalking kat sini

    ReplyDelete
  12. semoga semua berjalan dengan lancar kak ;)

    ReplyDelete
  13. saya doakan moga dipermudahkan awk bersalin nanti amin.. x sabar nak tgk baby

    ReplyDelete
  14. assalamualaikum mizz...mama doakan dipermudahkan semuanya yer...sukanya nak dpt baby...:)

    ReplyDelete

Tuan blog makin malas..mahap kalau tak reply komen.. tapi janganla mogok tak nak komen entry ye.. mekasehhhhhh

CozyBaby

Adik Manis Siti Kektus

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Blog MizzTina Designed by azhafizah.com