Apr 7, 2014

Review : Pencil case dan baby bib cantik

Assalamualaikum wbt...


Selamat hari Isnin kalian semua.. macam skema sangat je kan.. sementara tunggu waktu untuk checkup,curi masa jap nak buat review.. *mohon ni checkup yang terakhir, aminnnn*


Jumaat lepas dapat lagi parcel.. kali ni bukan sebab join mana2 GA ye.. tapi sebab beliau ni suka nak bagi aku gift.. bukan je untuk aku,tapi untuk baby dalam perut ni.. seee, rezeki baby lagi.. Alhamdulillah...syukur..

Yang ada nenombor tu baby bib..sebelah dia tu pencil case..


Siyesli cantik.. plus,jahitan dia kemas.. dan jangan terkejut bahawa ni adalah hasil tangan beliau sendiri.. maksudnya,dia jahit sendiri then bagi aku.. bukan beli kat lain dan hadiahkan kat aku.. mak aku sendiri pun terkejut bila aku bagitau yang adik manisss ni jahit sendiri..

Betapa gigihnya dia.. bukan ni je,banyak lagi barang lain yang dia hasilkn dan JUAL.. ye,jual.. korang kalau nak tetengok barang apa yng dia buat, meh terjah blog Siti Kektus...


Aku terrrrpaling suka pasport holder tu.. tapi aku tak ada pasport la pulak.. wakakaka.. korang, beli la.. siyes korang tak akan menyesal.. rasanya phone case pun ada..

Kepada adik cantikkk,akak suke sangat.. puas hati dengan jahitan awak.. pasni leh la akak beli.. tapi kuciwa sebab kasut comel awak dah buat..



Notakecik : semoga baby cepat kuar.. hehehehe..

12 comments:

  1. cute baby bip tu, Tina..rezeki anak2 tu..

    ReplyDelete
  2. wahhh minggu ni 39w ... xa sabo nk tgu baby keluar

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum yangg, wahh bestnya. Siti Kektus tu memang kreatif orangnya. geram tengok hasil kerja dia. hehee singgah menabung digi ~~~

    ReplyDelete
  4. assalamualaikum mizz...mmg cute sgt n mama pun suka buatan tgn dr cik kektus ni sbb mama pun pernah tempah sling beg kat die...ada lg yg nak ditunggu hasil tgn dr cik kektus ni...:)

    ReplyDelete
  5. pandai...bleh buat duit ni, bisness online la

    ReplyDelete
  6. baby.
    cpt kluar
    mama awk xsbr nk timang tinggi tinggi tu.
    hehe

    ReplyDelete
  7. murah rezeki u ols.. cantekk pulak tu. Yanggg bila nak update baby nyerrrr.

    ReplyDelete
  8. dulu2 nnbak sangt buat ni..asyik tak jadi, hai rindu plak de anak kecik,,,

    ReplyDelete

Tuan blog makin malas..mahap kalau tak reply komen.. tapi janganla mogok tak nak komen entry ye.. mekasehhhhhh

CozyBaby

Adik Manis Siti Kektus

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Blog MizzTina Designed by azhafizah.com